Pa nije me dugo bilo, ali sam opet malo došla... I drago mi je što koliko toliko održavamo temu živom :) I da, ovo što Buri kaže, nedostaju neki ljudi...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ma šta će biti, da ima išta, ne bismo ovdje bili toliko...
e jes šupčina on, prvi međ jednakim, nismo se čuli preko godinu dana, neće papak da se javi, a i ja se zainatio... slomila ga curica ko kiflu
Pa nije me dugo bilo, ali sam opet malo došla... I drago mi je što koliko toliko održavamo temu živom :) I da, ovo što Buri kaže, nedostaju neki ljudi...
al bilo bi kul, kad bi se oni vrnuli i ispričali nam jesu li pratili iz ofa ili sa drugih naloga ili su jednostavno otišli...
Promijenio se, i to nagore, moram priznati...
Forgetko, sad ćemo temu da vinemo u nebesa! :)
E da, šta je s Jockom?
To, Šalabe! :))
Ja sam znala ponekad da bacim pogled iz ofa, ali ne tako često... I ja se pitam za Jacku, da l' se čuo neko s njom?
jacka se pojavila na par dana, al opet zapalila izgleda... doći će za par mjeseci...:)
AJMO SAD JEDAN ZAKLJUČ!!!!
e paparika, zaključ kad ja to poželim...
Mora Buri da pobedi, takav je dogovor :))
Nema dogovora, ja sam došao, IDEMO NA POŠTENO!
na pošteno, ako drugačije ne može... a pošto može, onda JA
Šalab je oduvek bio pošten i nadasve uporan čovek :))
nije da se hvalim, al ovo drugo sam i ja, moglo bi se reći... pa tako da, biće belaja da kažem...
Ja sam šampionskog kova, da se razumijemo.
Pa nije da se hvalim, ali ja sam prilično borbena osoba, Ovan je to, tako da... :)
Misliš da možeš s međedom?! Jok.
Dobro, ti i Buri ste jaka konkurencija, moram priznati :))
Vidiš, Buri, kako je Šalab uneo dozu takmičarskog duha ovde :)
Tek ćemo da zakrvimo!
Mislim da je Buri otišao na spavanje...
I meni je vrijeme, ali, biće dana za megdana!
Poz, forgetkoooo