Ко последњи побједник 130

1. ladno 100 stranica... pa ovo se nije desilo nikad ja mislim ... čak ni kada je po 15 ljudi učestvovalo ... pff :D
    desi fmn

2. ja dominiram... ima li koga?

3. Evo me :)) Đe si, Buri, legendo krajiška? :))

4. Ако брт, доминирај. Ја само да вас поздравим.

5. E, Lestate, nema te nešto... :)

6. evo gledam, jadaju se da nema žena na sajtu, kao sve su napustile... zaboravih reći da si ti tu... i da nam je baš dobro ođe...

7. Pa kad su me svi zaboravili :((( Nisam zanimljiva :(

8. А лепо нам пише форгет ми нот. :)

Ма ја тако мало банем ко падобранац као и увек, класика.

9. Kad ste oživjeli temu i što me niste zvali, gomna jedna?!

10. Ma ja još i napisala, ali ne vredi, Lestate, ne vredi :))

11. Što me ignorišete, je l' ja možda smrdim????

12. đes zemljak... evo pokušavamo da je oživimo, ja i fmn i kobe ne damo da se sruši... šta ima u ušipovu, ima li uvaženog opštinara, g. kačara?

ma kakav zaboravili fmn, šta ti je :) baš volemo što nisi otišla

13. Да ја бар победим па да нам свима буда лакше, ех...

Деси Шалаб, није до тебе него слабо народ свраћа на тему па нико не проветрава.

14. Šalabe, nisam te videla, izvini :)) Što te nema? :)

Pa znam, Buri, da je tebi drago :)

15. naravno :) stvarno sam ja gotivio ekipu sa ove igre, još dok je tu bila staklena, jacka itd.

16. Đes buri. Ušpovu uglavnom sve isto, osim što su opštinu zaposjeli neki drugi šupci. :) Bio sam s Kačarom u subotu, malo smo cugali zajedno, pa svako na svoju stranu...
    Ledeni, potpuno si u pravu.
    Đes forgetko, ja mislio da si napustila sajt zanavijek. Ulazio sam davno, vidim nema živa duha, pa kasnije nisam, jbg...
    Šta ima kod vas sviju, đuture?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.