Ко последњи побједник 130

1. Haha, epska ljubav :))
    Pa, povoljno je, imaš i ovde skuplje, po 10e je dvočas...

2. JA DO POBJEDE!!!!!!!!1

3. Ledeni, čoveče, pa gde si ti? :)

4. Necu da ti kazem, ljut sam. Cao pozz

5. ok malo sam se izletio, tj jos nisam smislio imaginarni razlog :)

6. Haha, pa ne možeš na mene biti ljut, pobogu :))

7. Stavljas veto i na ideju?

8. Pa dobro, ne baš veto, ali objektivnog razloga nemaš, tako da... :)

9. Vodis se pretpostavkom da sam, ako ne normalan, onda makar razuman. Hrabro moram priznati. Sta ima po bg-u? Svracao sam krajem januara da se setam po kisi :)

10. Pa ja se uvek vodim pratpostavkom da mi je sagovornik razuman :)
    Nema ništa posebno, bar ja ne primećujem ništa posebno da se dešava... Samo si zbog toga dolazio? :))

11. Naravno, cak sam doletio zbog tog trodnevnog zadovoljstva :)

12. Haha, koji si ti lik :) A ja kišu baš ne volim... Posebno u Bgd-u, nastane kolaps u saobraćaju, poludim...

13. Bio sam par dana kod brata cisto turisticki. Padalo je konstantno al ne i jako pa mi nije mnogo smetalo. Inace sam tolerantan na slicne "nepogode", uglavnom me ljudi nerviraju :) e stigao sam i da se vozim za dz javnim prevozom, da sam ostao jos koji dan Bg bi se pojacao za jos jednog crnogorca :)

14. Kuku, pa gde ćemo s vama tolikima? :)) Šalim se, samo vi dolazite :)) I sama nisam odavde, tako da... :)

15. Znam, znam crtala si mi gdje si sad sam malo zaboravio al snasao bih se :)
    Kako biznis, jesi l osnovala fakultet?

16. Crtala? Nisam... Ne sećam se... :)
    Eee, od toga sam ja daleko... :) Ali kao ideja nekad u budućnosti, mogu ti reći da nije loša :) Kako je kod tebe?

17. Ajde dobro nisi crtala nego pojasnjavala a ja nasao na mapi.. kako volimo da smo precizni, lingvisti i prof deformacije...
    Ja kao sto mozes vidjeti ucim :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.