Ко последњи побједник 130

1. Haha, epska ljubav :))
    Pa, povoljno je, imaš i ovde skuplje, po 10e je dvočas...

2. JA DO POBJEDE!!!!!!!!1

3. Ledeni, čoveče, pa gde si ti? :)

4. Necu da ti kazem, ljut sam. Cao pozz

5. ok malo sam se izletio, tj jos nisam smislio imaginarni razlog :)

6. Haha, pa ne možeš na mene biti ljut, pobogu :))

7. Stavljas veto i na ideju?

8. Pa dobro, ne baš veto, ali objektivnog razloga nemaš, tako da... :)

9. Vodis se pretpostavkom da sam, ako ne normalan, onda makar razuman. Hrabro moram priznati. Sta ima po bg-u? Svracao sam krajem januara da se setam po kisi :)

10. Pa ja se uvek vodim pratpostavkom da mi je sagovornik razuman :)
    Nema ništa posebno, bar ja ne primećujem ništa posebno da se dešava... Samo si zbog toga dolazio? :))

11. Naravno, cak sam doletio zbog tog trodnevnog zadovoljstva :)

12. Haha, koji si ti lik :) A ja kišu baš ne volim... Posebno u Bgd-u, nastane kolaps u saobraćaju, poludim...

13. Bio sam par dana kod brata cisto turisticki. Padalo je konstantno al ne i jako pa mi nije mnogo smetalo. Inace sam tolerantan na slicne "nepogode", uglavnom me ljudi nerviraju :) e stigao sam i da se vozim za dz javnim prevozom, da sam ostao jos koji dan Bg bi se pojacao za jos jednog crnogorca :)

14. Kuku, pa gde ćemo s vama tolikima? :)) Šalim se, samo vi dolazite :)) I sama nisam odavde, tako da... :)

15. Znam, znam crtala si mi gdje si sad sam malo zaboravio al snasao bih se :)
    Kako biznis, jesi l osnovala fakultet?

16. Crtala? Nisam... Ne sećam se... :)
    Eee, od toga sam ja daleko... :) Ali kao ideja nekad u budućnosti, mogu ti reći da nije loša :) Kako je kod tebe?

17. Ajde dobro nisi crtala nego pojasnjavala a ja nasao na mapi.. kako volimo da smo precizni, lingvisti i prof deformacije...
    Ja kao sto mozes vidjeti ucim :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.