Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ok, pomislila sam da si možda pomešao sa nekim ko ti je stvarno crtao, tj. zaokružio na mapi :) Eto, kad moram sve dodatno da objasnim :)
Da, mogu misliti :P
Nemam podsticaj, kad uradim slabo bude mi zao narednih pola sata al onda opet furam isto....magarac :)
E nesto si pominjala magistrat, sta bi sa tim? I radis li gdje?
Nisam još napisala master rad... Moram to da napišem. A inače radim, tj. više se snalazim, ali kao nešto se dešava... Predajem engleski klincima u vrtiću i držim privatne časove. To je to za sada, tražim nešto konkretno, ali slabo nešto...
Dobro je, guras se nekako. Primjetio sam neki novi trent, ljudi upisu sve i svasta i onda jednostavno ne idu na to. Vjerovatno im pricinjava neko zadovoljstvo al ja to nikako ne kapiram.
Kao npr?
Kursevi jezika, teretane, ima i skola jahanja tu sam malo svratio.... I kad pitas ide li na sta od navedenog pogubi se. Mozda su odlucili da nesta mjenjaju ali su stali na prvom koraku.
Aha, da, ima toga i ovde... Nije ni meni jasno, iskreno :) Ako si se već upisao, pa idi bar redovno na to...
Pomodarstvo, nikad nisam bio in :(
Nakacio mi se instruktor jahanja, covjek nikako da ukapira da ne mogu sad nastaviti obuku, garant uzima procenat :)
Ni ja, vidiš kako smo slični :))
Meni je jahanje super, samo mi nikad ne bi palo na pamet da to treniram, ili kako se već kaže :)
Mozda moze bavljenje jer spada u sportove. Imao sam 8 casova bez previse uzbudjenja, kreni, stani, ucio kas, galop ce ko zna kad doci na red :)
Pa dobro, polako ;)
Pozdravljam te, kosmari me zovu :)
najjak sam
Ipak ja!
JA ŠAMPION!!!!
Pobeda!
vodim
Kobe, srećan ti rođendan! :))
hopalaaaa, mogao sam da se kladim da ćeš zaboraviti .. eto, izgubio bih, po ko zna koji put :D
Hvala, hvalaaa<3
oo sretan rođendan... al do pobjede nećeš moći... đe ste narode?