Ко последњи побједник 130

1. Ok, pomislila sam da si možda pomešao sa nekim ko ti je stvarno crtao, tj. zaokružio na mapi :) Eto, kad moram sve dodatno da objasnim :)
    Da, mogu misliti :P

2. Nemam podsticaj, kad uradim slabo bude mi zao narednih pola sata al onda opet furam isto....magarac :)
    E nesto si pominjala magistrat, sta bi sa tim? I radis li gdje?

3. Nisam još napisala master rad... Moram to da napišem. A inače radim, tj. više se snalazim, ali kao nešto se dešava... Predajem engleski klincima u vrtiću i držim privatne časove. To je to za sada, tražim nešto konkretno, ali slabo nešto...

4. Dobro je, guras se nekako. Primjetio sam neki novi trent, ljudi upisu sve i svasta i onda jednostavno ne idu na to. Vjerovatno im pricinjava neko zadovoljstvo al ja to nikako ne kapiram.

5. Kursevi jezika, teretane, ima i skola jahanja tu sam malo svratio.... I kad pitas ide li na sta od navedenog pogubi se. Mozda su odlucili da nesta mjenjaju ali su stali na prvom koraku.

6. Aha, da, ima toga i ovde... Nije ni meni jasno, iskreno :) Ako si se već upisao, pa idi bar redovno na to...

7. Pomodarstvo, nikad nisam bio in :(

Nakacio mi se instruktor jahanja, covjek nikako da ukapira da ne mogu sad nastaviti obuku, garant uzima procenat :)

8. Ni ja, vidiš kako smo slični :))

Meni je jahanje super, samo mi nikad ne bi palo na pamet da to treniram, ili kako se već kaže :)

9. Mozda moze bavljenje jer spada u sportove. Imao sam 8 casova bez previse uzbudjenja, kreni, stani, ucio kas, galop ce ko zna kad doci na red :)

10. Pozdravljam te, kosmari me zovu :)

11. Kobe, srećan ti rođendan! :))

12. hopalaaaa, mogao sam da se kladim da ćeš zaboraviti .. eto, izgubio bih, po ko zna koji put :D
    Hvala, hvalaaa<3

13. oo sretan rođendan... al do pobjede nećeš moći... đe ste narode?