Ко последњи побједник 130

1. kod mene još nema ni kiše, a kamoli snijega :( čuvaj se fmn... može li malo taj vrtić da se zatvori, tipa na 7 dana?

2. Ne može, uvek radi, samo ne dolaze deca koja imaju boginje dok ih to ne prođe...

3. jebem li ga, pa onda postoji mogućnost da te napadne... čuvaj se, luk i slanina pomažu

https://www.youtube.com/watch?v=MiJfJdT8Blo

4. A valjda sam za ove dve godine stekla neki imunitet :))

5. nadam se... zbog tee, a i ja gubim navijača za sve :)

6. Dobro, Buri, neću baš da umrem, tu sam ja :))

7. hahahha, daleko bilo... dobro, osim kiše i boleština, ima li štogod drugo?

8. Pa nema, išla sam posle da držim čas, uzela koju paricu i milina :) Šta ti radiš?

9. ništa, ložim vatru u plastenicima, spremam se za 8 mart (prodaja cvijeća i toeto...)

vidimo šalabajzere, vidimo... al dalje nećeš moći

10. Došao sam da trijumfujem i ponizim konkurente!

11. Gajiš cveće? To je baš lepo :)

Šalabe, imaš ozbiljnu konkurenciju ovde! :)

12. Znadem, zato će i pobjeda biti slađa!

13. A ništa ono 'važno je učestvovati'? :)) Pa ne moraš uvek da pobediš :)

14. Forgetko, nisam partizanovac da furam te olimpijske fore. Samo je pobjeda bitna!!

15. ma moji imaju nekee plastenike, pa i ja sa njima, pomažem kad mogu...

ja ipak pobjeđujem...

16. I moji isto, ali ne sade cveće, već sad zelenu salatu, a na leto paradajz...

17. Mom ćaći ukralo cveklu iz njive. Iskopali i odnijeli, haha

18. Nikla iz zemlje, nije cacina zemljina je OPAAAAA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.