U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Haha, pa naravno da ne bih zaboravila :)) Mom ćaletu je 5. rođendan. Samo sam u glavu još ubacila informaciju da je tebi 2. :))
i tako... ostade post na prethodnoj strani... inače, ja šampion, a kobeu sretan rođendan...
O, Buri, gde si :)) Ne videh tvoj post... Ja poranila, sušim kosu, u pola 12 krećem u vrtić... Ti?
ja na poslu, klopa bila pa sad laganini... inače, sve 5, lijep vikend, sad sunčano, a očekuje se snijeg... (jesam i dosadan sa snijegom)
Hahaha, ja imam utisak da samo kod tebe pada taj sneg :)))
pa to... ja sam ti ko na jahorini, bokte... šalim se, sad je i kod mene lijepo, al nadam se ja će malo podebljati gore na ovih tužnih 30 cm :)))
Haha, ko da si na Himalajima :)) Mada, počeo mart, teško da će biti nekog velikog snega, možda malo bude...
ma kakav malo, mora bar 50-ak centimetara da bude :) a biće...
Ako ti tako kažeš :))
navijaj i ti... fazon dodole one, za kišu da bolje rodi... tako i ti, za snijeg, da buri planduje :)
Pa već navijam da pobediš, sad moram i da padne sneg, pa ne mogu ja na sto strana :)))
Fala buri, falaa :D
Daj, đe su moderatori da daju ključ za rođendan .. :D
hahahha, sve to odjednom :D:D:D šalim se, mada, ne sumnjam ja da si ti zmaj...
jarane, baci pogled na prethodnu stranu, rođendan je jedno, al takmičenje je drugo...
Jedino ako se Buri složi da ti pobediš jer ti je rođendan :))
hahaha, eto ga, post u isto vrijeme... pa ako aš danas banu, nek pobijedi...
Haha, samo se ti uzdaj u mene i ne brini :))
Odoh sad da radim, čujemo se, uživajte :)
uživajjj :D
ooo spašen sam, hval ti fogetko... ajd, ko radi ne boji se gladi, a ko snajperiše, ne boji se zaključa
ja imam net samo kad sam doma, nemam keša da plaćam mobilni, inače bih snajperisao 24h da se razumijemo
Evo, sad sam stigla... Ovde ubi kiša... U vrtiću vlada epidemija boginja i virusa gripa, ako me ništa ne zakači, ja ću biti presrećna...