Jeste. Bio sam pre par godina kod nekog lika u Herceg Novom, upropastio sam mu pijan neku cediljku od tanke žice, šta znam, gurao nešto u nju, i onda sam mu ujutru uz kafu rekao: Śebo sam ti ćedilo. Gledao me belo, mislio da ga zajebavam. Trebalo mu je vremena da shvati da sam mu zaista sjebao cediljku. Kad je video na šta liči :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To neka iskvarena verzija crnogorskog?
Jeste. Bio sam pre par godina kod nekog lika u Herceg Novom, upropastio sam mu pijan neku cediljku od tanke žice, šta znam, gurao nešto u nju, i onda sam mu ujutru uz kafu rekao: Śebo sam ti ćedilo. Gledao me belo, mislio da ga zajebavam. Trebalo mu je vremena da shvati da sam mu zaista sjebao cediljku. Kad je video na šta liči :)
when i was i youth ili tako nesto
When I was young, to.
DAJTE KATANAC!
O nestrpljivi... Zaista ti kažem, doći će i to, i biće mnogo zvanih, al malo odabranih.
Šta mlatiš ti Valdemare, noćna tico.
Krilima noćnim bešumnim, i pomoću eholokacije.
Šta ovo još uvek nije zaključano?!?!?
Bhhh.
123
Umorna sam ko niko moj, a ne mogu da spavam. De, zalokotite, da pobedim, malo da mi se osladi ovo dolaženje na sajt.
nononono
srbijaaaaaaaaaaaaaaaa
СРБИЈА ДО ТОКИЈА
Zemun do Pinokija.
Tako će biti poslednji prvi i prvi poslednji; jer je mnogo zvanih, a malo izabranih
(Matej 20:16)
Vldemare jel si možda vozio bajs danas oko šest sati popodne ispred crkve svetog Marka?
Ukrali mi biciklo, a i teško bih iz Obrenovca stigao do BG-a biciklom :) Nisam baš toliki sportista.