Ко последњи побједник 130

1. To neka iskvarena verzija crnogorskog?

2. Jeste. Bio sam pre par godina kod nekog lika u Herceg Novom, upropastio sam mu pijan neku cediljku od tanke žice, šta znam, gurao nešto u nju, i onda sam mu ujutru uz kafu rekao: Śebo sam ti ćedilo. Gledao me belo, mislio da ga zajebavam. Trebalo mu je vremena da shvati da sam mu zaista sjebao cediljku. Kad je video na šta liči :)

3. when i was i youth ili tako nesto

4. When I was young, to.

5. O nestrpljivi... Zaista ti kažem, doći će i to, i biće mnogo zvanih, al malo odabranih.

6. Šta mlatiš ti Valdemare, noćna tico.

7. Krilima noćnim bešumnim, i pomoću eholokacije.

8. Šta ovo još uvek nije zaključano?!?!?

9. Umorna sam ko niko moj, a ne mogu da spavam. De, zalokotite, da pobedim, malo da mi se osladi ovo dolaženje na sajt.

10. srbijaaaaaaaaaaaaaaaa

11. СРБИЈА ДО ТОКИЈА

12. Tako će biti poslednji prvi i prvi poslednji; jer je mnogo zvanih, a malo izabranih
    (Matej 20:16)

13. Vldemare jel si možda vozio bajs danas oko šest sati popodne ispred crkve svetog Marka?

14. Ukrali mi biciklo, a i teško bih iz Obrenovca stigao do BG-a biciklom :) Nisam baš toliki sportista.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.