Ко последњи побједник 130

1. Где си јео, шта си био.

2. У штали, марвинче.

3. Ironični, kad baš svi saznaju koji ti je dupli, onda postojanje tog naloga pomalo gubi na smislu. U tom smislu, hvala ti.

4. Misliš da neko gleda ovu temu?

5. U pravu si, možda tek petoro-šestoro učestvuje, i par njih iz off-a.

6. Haha. Lupim za Veselka i ti potvrdiš. Koja si ti glava.

7. Ma znaš koliko puta su Veselku pisali da je Valdemar. On im kaže da nije, a oni mu šalju PVT-ove sa pitanjima: šta će ti to, zašto pišeš sa duplog naloga itd. U suštini, Valdemara baš briga.

8. Ja ponekad špijuniram ovu temu. :shy:
    Nekada je ovde više bilo učesnika, pa se i imalo šta pročitati. Sada sve neki dupli, nemam pojma ko su.

9. Некад се имало шта и писати, инпирише те просто кад видиш пост дужи од два-три реда, а сад овако јесте некако сиромашно и штуро... Мада ми је први пут да учествујем на оваквој теми, не знам какве су биле прошле. А дупли или не, зар је битно ко је ко? Сви смо ми људи :) Ја ставио тек један пост са дуплог, и то случајно, па ме мрзело да бришем.
    А и какав ми је то шугави дупли кад сви знају да је дупли и чији је :)

10. Мислим да ћу да направим дупли, и да будем као сви људи на сваком налогу.
    Може неки налог да поседне и ванземаљски ентитет, или било који дух, ако могу да улазе у куће зашто не би и на налоге појединих корисника.

11. zanimljivo je to... ja sam i ovako 98,7 posto siguran da si dupli

12. Тако је било у почетку, али сада сам се као налог еманциповао. Тачније, водим борбу за независност. Биће повуци-потегни, али правдољубиви налог ће извојевати победу, тј. ја! Стоп окупацији!

13. Lepo ja kažem. Lok!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.