Ко последњи побједник 130

1. Šta ovo još nije odabrano?!?

2. Ovo je o mom drugu koji je ujeo medveda u Norveškoj.
    http://www.dodaj.rs/f/2w/Ds/SIr2I/voyeur-sontag.jpg

3. Što je ujeo dobrog medu?

4. Glamočanin :) Verovatno se nešto posvađali.

5. Ovo još nije zaključano?

6. Xaxaxa konačno zaključali ovu temu.

7. Da li Đurđevdan može da se isključi, ili mora da prođe sam od sebe?

8. Možeš da ga preskočiš ali ne i da ga mutiraš.

9. Mutirao je on mene. Sad sam nindža kornjača :)

10. Ćuti makar nisi postao pacov. :)

11. Ma pitanje je šta će sutra ujutru da me dočeka u ogledalu :)

12. Tačno tako Valdemare. Dobro je dok ima odraza.

13. Ili dok se zamagli ogledalo kad prineseš nosu. Kakva dobra kletva: dabogda ti poturali ogledalce pod nos.

14. Verovatno bi ta kletva bila popularna među ćomanima.

15. Haha, dobar si :) Meni jednom komšija tako overio, užuteo, nisu mogli da mu napipaju puls, pa su mu gurali ogledalce da bi znali da li da zovu hitnu ili mrtvačnicu. Srećom se malo zamaglilo. A pilo govedo, otrovalo se.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.