U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kaće pravo prolećeeeeeeeeeeee??? Grrrr!!!
(Ili leto, ne biram!)
Prekosutra, Gogo, samo se plašim da će da krene sa prženjem. U stvari to i čekam, živim za tri meseca solarijuma :)
Prosto nema ništa lepše nego kad je napolju +5464 stepeni pa ne može čovek pošteno da se rashladi, noću teško spava što od komaraca što od vrućine i znatno slabije jede. Samer tajm <3
Koji je recept za vraćanje među normalan svet, uopšte noću ne mogu da spavam, i počelo je da utiče. Odmorim se, sve divno, ali idem mimo sveta. Pre podne kao zombi, onda se budim oko 21, pa vampirisanje... kada ću da imam iskustva ljudskih bića.
Ti bar spavaš danju... Nego sačekaj nastavak Vučićevih reformi, možda će pomeriti početak radnog vremena toliko da će tvoj bioritam biti poželjan :)
Pa neće valjda toliko obrnuti krug, ne sluti! Čovek će izazavati zombi apokalipsu! :)
I kako sam došla do toga da spavam od 16 do 21 ne znam, razmišljam sada da izmešam valerijanu sa nekom sumnjivom rakijom, i da dodam u to zeleni čaj, da popravim ukus.
Već vidim naslov u Kuriru: NOVE MERE VLADE SRBIJE - APOKALIPSOM PROTIV BUDŽETSKOG DEFICITA! :)
Mrzim valerijanu, smrdi. Ja ću sad morati hemijom, jbg :( Srećno sa takvim koktelom :)
Koliko je vama zanimljivo.
EDIT :)
EDIT2 ;D
Vidim i tebi je :)
Meni nije!! :)
Mislim da ću izostaviti rakiju, ona mi smrdi, a volim miris valerijane. Nemam naučno objašnjenje za tu pojavu, neko baš voli miris (uglavnom žene, možda i one bradate), a neko ne voli nikako.
Ironični, voliš li ti valerijanu? :)
Meni smrdi jer imam loše iskustvo sa njom, pokušavao sam baš da spavam pomoću toga, naravno da slabo uspeva, i onda su mi najgore nesanice bile propraćene mirisom valerijane. Kako i da volim, uslovio sam se da se razbudim čim osetim miris :)
haha i ne znam zašto mi je sada palo ovo na pamet, baš čudno :)
http://www.blic.rs/data/files/2014-04-28/8198_1.jpg
EDIT: a, pa ima to logike, nisam često koristila uglavnom jer ne deluje previše, miris kao eukaliptus...ako je ovo uopšte valerijana :)
Moram sad još par slika da vidim na internetu, da mi Vučić ne bude poslednja stvar koju sam video pre nego što legnem. Mislim da će 9 gag da mi ga izbriše iz mozga :)
Ne bi meni smetalo i njega da sanjam ako bi to bila cena da sanak pusti dođe.. :)
Podsvest bi iskonstruisala nešto što bi se već uklopilo :)
Mogu zamisliti kako bi ga moja podsvest uklopila :) U stvari ne mogu, a bilo bi interesantno. Novi zadatak: zaspati i sanjati Vučića :)
Njah. Samo da sam neka neobična živuljka, ništa od Vučića.
Ih :) Ni ja nisam bila bolje sreće, valerijana mi ubila san, ne sećam se, za razliku od juče kada sam sanjala neku vojvođansku nacionalnu manjinu na početku moje ulice.
Razgledala sam neke kecelje, smorila se, pa otišla kući da se probudim. Ovo poslednje je interesantno, dešava mi se da sanjam kako odem u svoju sobu gde spavam da se probudim. :) Samo mi fali da sledeći put naletim na Vučića...
Probudim se kao Vučić, jooj, odem do ogledala da se umijem kada ono Vučić, sprema se za ekspoze
Ne znam marcipane kakvog je ukusa valerijana. :)
Gorkoo, ali sa medom ili šećerom :)
To kao Njegoš, čašu meda još niko ne popi itd... Ti to opisuješ svoj nik :)
To kao onaj vic: Ferdinande, sine, budi se, danas ideš u Sarajevo.