Ко последњи побједник 130

1. Ne znam jesu li mu to dugmići ili bradavice, ali preslatko, zaista, igračka za Sredu Adams. Jaoo, pa već je sreda! :/

2. I još uvek :(
    Mislim da su bradavice, jer je go do pojasa.

3. Nema ništa loše u giljotinjici Valdemare.

4. Izlilo se u Obrenovcu, Bog najzad pustio vodu na kazančetu!

5. Sigurno je i kod mene, a šta mi vredi što živim na brdu kada imam problem sa krovom...mislim da ću uskoro da kuckam sa otvorenim kišobranom.

6. Dažbože, he he može malo sada da prestane, znam da će uskoro sunce, ali ono...šta znam, ne mora previše i noćas? Dobro, znam da ti možeš i bolje od ovoga, ali... :trep trep:

7. http://www.akter.co.rs/27-drutvo/88353-nikoli-e-obi-i-poplavljena-mesta-u-obrenovcu.html
    Situacija je ozbiljna, Tomislav Nikolić došao u Obrenovac. Lično sam ga video u borbi protiv vodene stihije, kako rukama drži most na Kolubari da ga bujica ne otkine. Znači i on je Supermen, nije samo Vučić! Ali narod se buni, hoće Vučića pa Vučića... Navikao narod na spasitelja... E daj bože da se sve dobro završi i da Toma izdrži, inače smo odsečeni od Beograda.
    EDIT Hm, to i ne bi bilo tako loše.

8. Valdemare opet neki državni udar planiraš?

9. Не ОПЕТ, ово је у склопу акције. Шта мислиш зашто је пукла брана у Великом пољу? Хехеххехе... Сад ће Колубара однети мост, прво треба елиминисати мостове, да непријатељ не може да довуче војну технику копненим путем.

10. ŠALJEM PRINT KURIRU. VUČIĆU REAGUJ!

11. Ne može, on je trenutno u Konaticama, opkoljen našim snagama. Nećemo dopustiti da uzleti helikopter. Šah-mat!

12. Hah potcenjuješ protivnika!

13. Није он противник, он је партнер у конструктивном и демократском разговору о раздруживању ове области од остатка Србије. Надам се да ће се све стране одрећи употребе силе и сести за округли сто ради решавања тренутно усијане ситуације. Ипак, народ овог подручја задржава право да самостално одлучује о свом статусу, својој националној припадности и дијалекту којим говори.

14. Sad pokušavaš diplomatijom da se izvučeš iz neprijatne situacije u koju ste upali ti i tvoji sledbenici. Vidi Vučela sve!

15. Takvi stavovi kao tvoji samo hrabre ekstremističke snage na terenu i otežavaju pronalaženje mirnog rešenja. Diplomatija je ključ za postizanje obostrano prihvatljivog sporazuma.

16. Kao Snupi na mom krovu, ti sediiš, i imaš mnogo razloga da se udaviiš..

17. Lukavo Valdemare ali neće proći. U crno si se zavio.

18. U crno sam se zavio jutros oko 4, kad je pukao nasip. Preneo 5 tona džakova, džabe. Imao sam samo jedan razlog da se udavim: mnoooogo vode. Za Snupija ne znam, pogubili smo se u metežu. Nadam se da je dobro, ja i ne baš. Vraćam se međ žive kuvanim vinom.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.