Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
EDIT
Kada se smorim smišljam glupe pesmice, da oteram zlo...e sad, ne znam. Videla sam na TV-u Snupije, ali nigde mačku. Imam ja ovde dosta pa ako zafali za Nojevu barku...
:(
Marcipane podeli neku pesmicu sa vukajlijašima.
EDIT: Sad videh da sam veliki Koštunica a ništa manje ni slepac, jel si ok Valdemare?
Ja sam se iz cunamija spasio helikopterom i još posle u Bg kupio pivo posle 10, a šta ste vi uradili u životu?
Koja si ti glava. Gde si sad?
U Moštanici, imam ovde kuću, mamatatasekabata, čekam da se ona selendra Obrenovac osuši pa da se vratim.
Meni je put poplavljen do prestonice, mogu li dobiti helikopter, oduvek sam želela da se vozim u njemu? :)
:)
Ne mož helikopter, koliko sam video, to samo za bolesne i žene s decom. Jedino da ošamutiš neko dete na kvarno, umažeš ga blatom i poneseš ga u naručju :)
Имам ја идеју. Вребај где слеће хеликоптер, онда упадни у њега и прети пиштољом да те одвезу хитно да те прегледа Нада Мацура јер те ујео комарац ''поплавичар'' мутант.
hahaha tačno ste pogodili da mi se sada ide u zatvor ili u ludnicu! :)
Ali ne žalim, sve za helikopter! :)
Ništa, prati prognozu, pa kad najave novi potop, ti brzo u Obrenovac, znam jedan krov sa diiivnim pogledom :) Tuda zbog bujice čamci nisu mogli da priđu. Helikopter zagarantovan, ali poželjno je i biti dobar plivač. Dete opcionalno.
Helikopter. <3
ČččččČČččččč
Ali i čamac ima svojih prednosti. Old skul romantika, a veslanje i jača mišiće.
Ali iz čamca ne možeš da radiš aerofotogrametrijske snimke. Ččččč
To je neka nova Vučićeva mantra za mazanje očiju, aerofotogrametrijski snimci? Ništa dok ti odozdo ne vidiš dokle je došla. Odozgo vidiš generalnu sliku, ali pravo stanje na terenu, npr. ljude, kućne ljubimce, domaće životinje i njihovo plivačke sposobnosti vidiš baš iz čamca.
Tačno. Ne može se aerofotogrametrijskim snimcima steći utisak dubine ni uočiti takvi detalji, ali oko Sauronovo ima odličan pregled na teren.
Знам да Саурон види све, и оно што је остало испод воде, у приземним кућама, у муљу. Али Саурон не говори. Хитно потребан Фродо Багинс.
Neka, neka, kada bude bio pravi aramgedon, onda ću ja imati pogled u prvom redu, neće meni trebati tamo neki helikopteri ili deca. :)
Ne znam za Froda ali javljam se da budem bar Jovajna, Gimli ne mogu, jbg. :)
Ја сам мали за Арагорна и Боромира, велики за Фрода, сувише млад и глуп за Гандалфа, сувише црн и здепаст за Леголаса, сувише ружан за Галадријел и ону другу... :( Морам да бирам неки други филм где се уништава зло.