Ко последњи побједник 130

1. Koliko puta sam u poslednje vreme rekao: Ćuti, samo da smo živi i zdravi... Iskreno, smučilo mi se, alu ćuti, dobro je samo da si živa i zdrava :)

2. :) Neka, samo da smo živi i zdravi. :)

3. Ne može, kod mene još nisu svi zdravi :( A jebi ga.

4. Ne stvarno ljudi dajte lok više čoveče, aman zaman.

5. Bože, zdravlja. (ne mislim na lok)

6. Lepše stoji taj katanac kao modni detalj. Nosao sam ga nekad okolo oko vrata ko pokojni Sid, tako da ga poznajem, i znam da ga ne možeš tako jednostavno prizvati postavljanjem njegove slike. Tajna uspeha je: nemoj prizivati katanac, budi katanac sam :)

7. Nosio si katanac kao modni detalj? :)

8. Pa da, to je izgledalo ovako nekako... U tom sklopu. Nemam zum na katanac, ali se vidi, a glava odsustvuje jer je zastrašujuća. Ostatak društva je isečen da ih ne bih blamirao :)
    http://www.dodaj.rs/f/Y/iW/16S4hvhI/poplavea.jpg

9. Nije loše. Živo me zanima kako bi ovoj temi stojao jedan katanac. Dajte lok!

10. O, nestrpljivi čoveče :)

11. Kad se ovo izgovori, zvuči kao da prizivaš neku egzotičnu domaću životinju :)

12. Ma nije zabagovano vreme.

13. Sad zvuči kao da si zašutio.

14. Eh, mladosti.... :) Takav sam jednom ušao u Skupštinu Beograda, morali su da me puste, a pištao detektor za metal da probije uši :) Još katanče ponovo ponekad stavim oko vrata, čisto da se podsetim. I ne izgleda uopšte loše :) Mada u one farmerke nema šanse da bih ušao ponovo...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.