Ко последњи побједник 130

1. Морам да бирам неки други филм где се уништава зло.

Iks men. :)

2. Možda, ali se slabo uklapam i u tu priču, imam naočare viška :)

3. Ja od naoružanja imam pravdoljubivi bes samo! :(( A i on me katkad zna napustiti. Treba da sredim dozvolu za neko oružje, moram proveriti da li se katapult, luk i strela i toljaga danas u to računaju.

4. А занимљиво како избор оружја може да говори о човеку. Причао сам јуче са пар људи о томе које би хладно оружје највише волели да користе да су ликови из епске фантастике. Девојка лук и стрелу, дечко од 120 кила буздован, човек од 100 мало дужи мач, а ја бих онако неко краће копље, као она афричка, са великим врхом у облику сечива, да може и да се баца и да сече и набада у борби прса у прса. Вероватно избор има везе са тим колико ко допушта другима да му се приближе у емотивном смислу :)
    А нико није хтео да буде чаробњак, чудно.

5. Ja bih izabrao snajper. Nije hladno oružije ali zahteva takvu glavu.

6. Ja bih izabrao snajper.

Rešenje testa: Vi ste osoba na distanci, hladna, povučena, ali volite da imate stvari pod kontrolom i uvid u situaciju. Ne dopuštate drugima da Vam se približe ukoliko imate imalo sumnje u njihove namere prema Vama. Teško se otvarate, ali kada se otvorite, otkrivate pravo malo blago koje nosite u sebi. U horoskopu ste Jarac, vaša boja je plavo, a vaš kamen safir.
    Jesam pogodio? :)
    Od vatrenog oružja ja biram mitraljez. U stvari ne biram, piše mi u vojnoj knjižici :( Ali i to ima svojih prednosti.

7. Omašili su ovo na kraju. Škorpija sam, volim crnu boju <3 a za kamenje me briga.
    Što baš mitraljez? Kontam da u pitanju neka čvrstina, odličnost, nadmoć i te munje. :)

8. Nikako, stidljiv sam čovek, da se ja pitam, ubijao bih običnom puškom, ali tako su mi utrapili u vojsci, nije postojala mogućnost izbora. Inače to je loše za zdravlje, uvek se trude da ubiju prvo mitraljesca, razumljivo, onda ona sprava teška za nosanje okolo, a i hoće tvoji da te ostave da ih štitiš dok se povlače ili beže. Mada ti zaista daje osećaj moći... Samo, obučili su pogrešnog čoveka :) Manja bih opasnost za državu bio kao intendant ili ćata.

9. Вероватно избор има везе са тим колико ко допушта другима да му се приближе у емотивном смислу :)

Ne, samo ponekad moram da odgovorim kroz tri odgovora da bih dobila na preciznosti. :)
    Emotivna komunikcija je preko katapulta. :) Skoro je razgovor bio na temu koji bismo arhetipski simbol bili, i opet sam morala tri odgovora da dam. Jung bi bio ponosan na mene, uvek dajem ozbiljne odgovore na takva pitanja. :)
    I jedan odgovor jeste bio neki čarobnjak, može se i tako tumačiti, ali ne čarobnica, žensko sam u ostale dve simbolične predstave, tj. kroz taj princip.. Ali jeste zgodno čarobnjaštvo za kamuflažu, pritajenu borbu, kakva hladna i vatrena oružja kraj tih moći..

A bomba, u vezi poslednjeg pitanja, možda čak i dinamitno prsluče sa pijace u Abu Dakaru.

10. Еmotivna komunikcija je preko katapulta.

Ajme, ti si teška mašinerija za opsadu gradova :) Šteta bi bilo da daš doprinos čovečanstvu pomoću prslučeta, na pijaci prodaju samo jednokratne, a i nije u tradiciji zapadne civilizacije. Bolje koferče ili torbica, em što može biti lep modni detalj, da ide uz cipele, em što je u evropskom duhu, em kad to negde zaboraviš i ostaviš, uvek možeš da nabaviš novo :)

I jedan odgovor jeste bio neki čarobnjak, može se i tako tumačiti, ali ne čarobnica, žensko sam u ostale dve simbolične predstave, tj. kroz taj princip..

Dva prema jedan za animu :)

11. Šta vi ljudi mlatite. Čarobnjaci, Abu Dakar, Bakar, anima, katapult, koferče.

12. Pssssssstuzbunićešalgoritamzapraćenjeključnihreči!

13. Ubijaju algoritmi, matrice, izravnanje, teoreme, zašto visina treba da se izražava u metar na kvadrat kroz sekund na kvadrat umesto samo metar, kriging, risempling maštu i generalno razvijaju potrebu da se u kategoriji animozitet stavi sve što nije konkretno i tačno. Što je dobro. Šta dobro, odlično.

14. Otprilike shvatam o čemu pišeš, samo otprilike, ne baš sasvim, ali sa takvim stavom nikada nećeš biti uhapšen.

15. Da, to uopšte nije u religijskom duhu, ni moje anime, a bog'mi, ni animusa, a nisam ni takva brljotina da ću da pravim uvek nered od sebe, o kontrer...

Jeste, baš ubijaju algoritmi ovih dana, ali kada krene leto, ima da pocrkaju.
    ;) :)

16. Nikada više neću prizivati komete, kada mi nije prijatno ni od Lastinog autobusa, Kurir kaže da je 19 povređenih, znači da je upola manje, ali ipak nije lepo, iako mene ni glava ne boli.

17. Dobro, bitno je da si ti ok.

18. Jok lok.
    Marcipan, izdala si apokalipsu :) Ali nije valjda da si bila u jednom od tih autobusa? Vozači Laste su opasnost za čovečanstvo :(
    Sad čitam, nije 19 ljudi povređeno, nego 23. Kako li oni prave te izveštaje...

19. Jedino ako oni ne upravljaju kometama, ali više nisam sigurna... :)

Ja sam bila u tom najvećem, u sredini, pa je bilo baš gadno povređenih, ne znam kako je tek bilo onima iza, u manjem. Primećujem da me jutros malo vrat žiga, ali i ispred mene je bilo nastradalih od stakla, tako da...aleluja! :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.