Ко последњи побједник 130

1. Ti si čovek na čiju je repliku izuzetno teško odgovoriti :)

2. Retko lep spomenik.

3. донета је одлука да фигура победника, нагог ратника, његова мушкост буде окренута у правцу Беча, престоници поражене Аустро -Угарске империје, а његова позадина да буде окренута према Пашином конаку и даље у правцу Истанбула, престоници поражене Отоманске империје.

Retko duhoviti ljudi :)

4. Verovatno nisu ni razmišljali koliko je pametno izložiti genitalije sadističkim Švabama, a anus sodomističkim Turcima. Seansa permanentna :) Trebalo bi bar izliti mu pojas nevinosti, neke bronzane gaće.

5. Retko inteligentni ljudi. :)

6. Još gore, kada sam pre dve godine obrijala deo glave, posle toga je to uradila i Rijana, ali Karleuša mi ne smeta, neka je.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d6/13-06-22-schwerin-50mm-by-RalfR-010.jpg

:)

7. Just do it, Marcipan! :) Ja više volim grčku, ali ni ova nije loša.

8. Jeste, može Nike. :) Simbol, kao logo, sportski duh, i tako to, da. :)

9. A nesto mi tu vuce na trijumf volje, zato mrzim sport :) Mislim, individualna volja da, ali kad se oko te statue okupi masa, brrrrrrr....

10. Da li je iko ikad primetio da se ime cveta neven čita isto i spreda i otpozadi? Naravno, očekujem odgovor DA ili NE.

11. Valdemare jel ćeš gledati nba finale? I za koga navijaš?

12. Nisam u toku baš sa tim stranim sportovima, ja sam patriota, gledao sam Amere samo kad su igrali protiv naših. A sad mogu reći jedino da mi je malo milije kad čujem da je pobedio Partizan nego Zvezda, tek toliko. Mada se ne potresam ni kad Zvezda pobedi :)

13. Neka ljubi ko god koga hoće.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.