Ко последњи побједник 130

1. Ljubi ljubi al glavu ne gubi - mužjak bogomoljke modernih shvatanja.

Otkad sam ja primetila da se to tako čita... da li je to tačan odgovor i hoću li sada pobediti? A poznajem i jednog Nevena.

2. Tja, moderni mužjaci bogomoljke... Nekad se to znalo, a sad se sve iskvarilo... Zadnja vremena došla... Eeee,kad sam ja bio mlad... Nego, pobeđuj brže, šta čekaš! :)

3. Iskreno, ja slabo imam želju da pobedim ovde, više uživam u kuckanju kao takvom. Kao ona glupa mudrost: nije važan cilj, važan je put, tako nešto.

4. Jo, jo, jo. Jo jojo jo. Jo jo jojo jo jo jooo jo!
    Uplaćujem petsto dinara na račun ko okači klip :)

5. Dobro, ne baš sve vreme, u jednom trenu sam i pomislila, ali onda je izostao smisao takvog poduhvata iako se on krio u tom trenu. Ubi me taj smisao, sve moram raditi iz razloga, dok radim iz delovanja. Delujem a neću, delujem a hoću, koja je razlika, kada je pobeda sama po sebi da ostanem živa od (be)smisla.

Yo.

Ne, ipak ne mogu. Drugi put ću.

6. Kad prestanem da se opterećujem smislom i prestanem da brinem o odgovornosti za ishod, dolazi užasno olakšanje, koliko god teško ono bilo. Ali ne traje dugo :(
    Ne mogu ni ja.

7. Kod disjunktivnog kriginga trend je nepoznata konstanta dok je f(z(s)) proizvoljna funkcija.

8. Visna. Inače visina treba da ima jedinicu metar na kvadrat kroz sekund na kvadrat.

9. Zašto sekund na kvadrat? To neka dinamička visina? I gde se primenjuje?

10. Visine veće od 500m čini mi se. Zbog zakrivljenosti zemlje Valdemare, ni jedna visina nije prava linija nego neka kriva. Sad ta kriva je izraženija ukoliko je veća a to sekund na kvadrat se dobija zbog uticaja gravitacije. :)

11. To naravno u praktičnoj primeni, ne u teor. geometrij? Mislim, još uvek je na nivou Euklida kad se meri zemlja? Ovde bi Granjka imao šta da kaže...

12. To sam učio iz Teorijske Geodezije. Praktično se zanemaruje ta zakrivljenost, samo fali na gradilištu na pitanje građevinca ''Kolika je visina'' da odgovorim ''Na koju visinu misliš'', tačno bi me umlatili. :D

13. I ja ponekad prođem kao onaj Kakofoniks,Tamburiks :)

14. To beše onaj što svira instrument neki pa dobije batine? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.