Nisam, doduše mogao bih i da probam ponovo... Sećam se klinačkog trovanja BIP-om kad su tek uveli onu PET ambalažu, litar i po, to je bilo smrtonosno, i za glavu, i za stomak i za mozak. Već desetak i više godina ga izbegavam u širokom luku... Sad sam na crnom nikšićkom, volim gorčinu i jačinu, al kad kažeš to za BIP, pa da probam.
A šta, prešao je na kratki, srednja crta, espreso?
Da.
Nije to dobro. Crna turska kafa sa donjom crticom mnogo je bolje piće od espresa.
Ne volim ja kafu i slične tople napitke. Više gotivim hladan Bip, ili Zaječarac.
To! Ali mrzim BIP.
Jel si probao Valdemare ovaj nov BIP? Pitak je dosta i sladunjav, meni je ok.
Nisam, doduše mogao bih i da probam ponovo... Sećam se klinačkog trovanja BIP-om kad su tek uveli onu PET ambalažu, litar i po, to je bilo smrtonosno, i za glavu, i za stomak i za mozak. Već desetak i više godina ga izbegavam u širokom luku... Sad sam na crnom nikšićkom, volim gorčinu i jačinu, al kad kažeš to za BIP, pa da probam.
Imaš u limenkama sad taj BIP inače nije nešto ni skup po prodavnicama, barem gde god da sam ga video bio je jeftiniji od lava i jelena.
Mda... Mada dolazi leto, moje vreme za belo vino. Ne znam zašto, loše mi je od piva leti. Naopak sam skroz.
Kako može da ti bude loše od jednog hladnog piva leti?
nisicko
Oprosti, nesporazum je u pitanju, nisam shvatio da pričamo o jednom pivu :)
1, 2, 4, 7, 11, 16...
21
Verovatno je 21.
Ne može.
nije
Ok
+
-