Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Poslednja!
Сунце ти јебем, ово 'ладно пре годину дана отворено и нико да наврати једном да закључа.
Neće imati ko da zaključa kad svi moderatori odu...
И нек иду, и онако их заболе да модеришу одавно.
Pa tako nekako... Ja nisam bila na sajtu preko godinu dana sigurno, ne znam ni što sam se ulogovala sad, da vidim šta ima, pa na spavanje...
Правио сам и ја више пута те дуге паузе док је сајт био неупоредиво бољи, капирам да ћу сад да баталим потпуно кад ми поново тако дојади с обзиром на дуготрајну параду свеприсутних дегена.
Ja dok sam bila tu, bila sam stalno, bukvalno. Onda me to prošlo, šta znam, nije zanimljivo više, pola ljudi nema...
А јес', ту је и фактор презасићења.
Последњи, хехе.
Upravo, valjda smo se zasitili svega, videli sve :) Šta da ti pričam kad sve znaš :)
Можда је мало и општенародна српска летаргија прешла и на сајт. Ето, с тобом сам се увек фино разумео, мора да ми лежиш у хороскопу. :)
Tačno, mi se nikad nismo nešto raspravljali... :) A i što bismo :) Ne znam, možda, šta si u horoskopu? :)
Шта знам, то је хит овде. :) Шкорпион/стрелац. Који си ти покемон?
Ovan/rak :)
У јеботе, сродне душе. :D
Voda i vatra, kakva kombinacija, ludilo :))
Имаш и ти воду као и ја ватру. :)
Pa da, vidiš ti to, nisam ni skontala :) Mada, ne znam kako je tebi, ali mene suprotnosti ovog mog znaka i podznaka rastrgoše na sve strane :)
Јебеш ово, на пвт ћу да те мувам, глупо пред народ. :)
Haha, pa ja sam već našla jednog Škorpiona, ne treba mi drugi :))
Онда ћу само рећи да је паметно што си му верна знајући своју нарав. :)