Naravno :)
Последњи. :)
Noup :)
:(
Dame imaju prednost :)
Нисам џентлмен. :)
Ал' јесам поспан. :)
Laku noć, onda :) And let me win ;)
IPAK JA...
hoh, ovo živnulo malo .. A ja sam ovu temu održao u životu!!!
Pobedaaaa
immposible... sad, pošto sabijaš engleski, ispravi mi grešku :D
Impossible :P
Hahhaha, a znao sam da je neđe duplo slovo, ali sam ga promašio fino .. Dobro je to, win!
Possible je osnovna reč, a dodaješ nastavak im- pošto ti treba reč nemoguće, tj.negativno značenje od moguće, tako da nema zabune ;)
Hahhaha, idemo bre, prva lekcija .. haha :D Zapamtio! :D
Imaš pravilo da kada pridev počinje sa m ili p, negativan pridev od tog dobijaš dodavanjem nastavka im-, kao ovog gore... :) Tako će negativan od recimo patient biti impatient, od mature - immature, od perfect - ? Da čujem? :)
Imperfect? Mislim, ovo mi logično nekako, samo samo dodao im .. hahahah, nemoj da nije ovako:D
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Naravno :)
Последњи. :)
Noup :)
Dame imaju prednost :)
Нисам џентлмен. :)
Ал' јесам поспан. :)
Laku noć, onda :) And let me win ;)
IPAK JA...
hoh, ovo živnulo malo .. A ja sam ovu temu održao u životu!!!
Pobedaaaa
immposible... sad, pošto sabijaš engleski, ispravi mi grešku :D
Impossible :P
Hahhaha, a znao sam da je neđe duplo slovo, ali sam ga promašio fino .. Dobro je to, win!
Possible je osnovna reč, a dodaješ nastavak im- pošto ti treba reč nemoguće, tj.negativno značenje od moguće, tako da nema zabune ;)
Hahhaha, idemo bre, prva lekcija .. haha :D
Zapamtio! :D
Imaš pravilo da kada pridev počinje sa m ili p, negativan pridev od tog dobijaš dodavanjem nastavka im-, kao ovog gore... :) Tako će negativan od recimo patient biti impatient, od mature - immature, od perfect - ? Da čujem? :)
Imperfect? Mislim, ovo mi logično nekako, samo samo dodao im .. hahahah, nemoj da nije ovako:D