Ко последњи побједник 130

1. Pa videćeš koliko je sjajno. Evo u Obrenovcu hoće da dižu spomen-ploču Slobodanu Miloševiću. Na trgu Zorana Đinđića. Pitam se koliko ljudi u Obrenovcu ima čekić.

2. Сада је јачи удар грозоте па се трудим да будем и слепа, што јесте теже него бити глув јер они изгледају као карикатуре животиња. Познајем неке из СПО-а, из неког чудног разлога хтели су овде, у парку, да направе споменик Милану Младеновићу. Наравно, после Драже. Ваљда неће за један мандат успети да дођу и до Милошевића.

3. Ne, zaista, ovo je Monti Pajton država. vulinov pokret socijalista (pišem malim slovima sve) predlaže podizanje spomen-ploče slobodanu miloševiću u centru Obrenovca. Svi vučićevi u skupštini opštine glasaju za, a ispale ih upravo dačićevi, koji glasaju protiv. Onda mrkonjić kaže da će posle izbora raspustiti taj odbor. Znači, posle izbora, eto nam ga sloba, i nadam se manuelni rad na gruboj obradi mermera.

4. То као у Македонији неко слављење великана, потез од БГ-а на овамо, и вероватно ће то бити туристички атрактивно, ипак је за "веровали или не". Вук Караџић, Ћирило и Методије, Пашић, Милошевић, Дража Михаиловић, Милан Младеновић... Све које знам су неки функционери или имају везе са њима, не могу довољно да се изолујем, мораћу чекић у руке, преплављују. Не вреди, здравље је у питању.

5. Pepeo Ivice Dačića u Svetosavski hram. Brzo.

6. Може :)
    сада ћу да погледам Кесића од прошле недеље, нисам гледала, да ме прођу ови жигови у глави. Не ваља ми да се удубљујем оволико, ако то већ није пепео, и дим.

ЕДИТ: победаа

7. Kasniš :p Ja ću od ove, sad će.

8. Нису одмах ставили на нет... Надам се да ће вечерас бити бољи.

ха! могу да гледам, регулисано :)

9. све што имам рећи: :(((( изгледао да је морао и Видојковић :((((

10. http://www.youtube.com/watch?v=SahpP3IrkOg&feature=share
    ово је као пародија, шта, више не знам

11. Ružno kao Brkovi, samo još gluplje.
    B92, glupost

Veliku zagonetku predstavlja i san za koji pojedini naučnici veruju da nam pomaže da rešimo probleme sa kojima smo se suočili kao i način na koji naš mozak razume vreme – iako zvuk putuje brže od slike, naš mozak je ipak u stanju da sinhronizuje ove dve stvari.

Naslov članka: Zagonetke ljudskog mozga. Zagonetke mozga novinara B92...

12. Dobar dan dobri ljudi, dobar dan dobri svete.

13. Ljudi su uglavnom zli i sebični, a svet je pun bola i jada. Odakle pišeš, Ironični, sa Sirijusa?

14. Тачније, одличан је Кесић, скоро увек ми је занимљивији од својих гостију. А синоћ ми прво није била симпатична Бранкица, и онда ухватим Видојковића, то ме је дотукло. Опрости ми, Кесићу, на дефетизму, ако ово читаш.

А које слике, у сну, или иначе, покушавам да разумем шта су мислили да кажу. Ја сам скоро сањала мирисе религије, њихово укрштање, и мирис гласа на литургији.

Добар дан, и добрима и злима, у болу и радости! :)

15. Zavisi kroz koju dioptriju gledaš, Valdemare. Taj bol i jad je primarni ključ u relaciji ''Čovek'' i služi za povezivanje istih, ali svet se sastoji i od drugih ključeva i relacija da se tako ja sam neo ovo je matriks izrazim.

16. Zavisi kroz koju dioptriju gledaš, Valdemare.

Minus, oko 4. To me možda objašnjava.

Добар дан, и добрима и злима, у болу и радости! :)

Kako si to lepo napisala, postideo sam se :(
    A ovo o snovima, ne znam, pričali su o tajnama ljudskog mozga, nego glupost je što su napisali da zvuk putuje brže od svetlosti. A i ja često pomešam nešto, pa ne mogu ni sebi da prepričam, jer za takvu mešavinu fizičke stvari, osećaja i na javi nepoznate ideje nemam ni misao ni reč. Tri u jednom, a ne znaš šta je :)

17. Ја то да се неко не наљути, откуд знам ко је данас какав! :) Ја нисам сваки дан иста, бар себе не доживаљавам тако, када се уопште бавим тим доживљајем.

А тај сан ми је био потпуно логичан, подсвест уме лепо да упакује значења. Увек себи обећавам да ћу да записујем оне снове којих се сећам до поднева (додуше, све зависи и када сам заспала). Ако заборавимо сан, па нам се деси нешто слично, можда је то онај осећај већ доживљеног...присећање на сан, али је нама логичније да се само присећамо стварности, баш безвезе. :)

18. Ma ja sam dugo zapisivao, ali kad sam primetio da se pretvaram u sopstvenog psihijatra, ostavio. Nemam školu za tako nešto, samo napabirčio, a pokušavam da razumem kao neko književno delo, pa se samo zbunim.

19. Ако ми икада буде затребао алиби у виду одређене дипломе за бављење сновима, рећу ћу да сам сањарка-аматерка. :) А јесте да су се прогласили стручнима за ту област једино психијатри и књижевници. Или су их прогласили, нисам сигурна. Баве се људи аматерски фризурама јер им је то забавно, и онда су им косе у ружичасто обојене, и са лаком подигнуте, али њима екстра.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.