Ко последњи побједник 130

1. Pa nema neke posebne metode... Jedino što im dajem neke sličice da boje kao nagrade kad su dobri, a kad ne slušaju, kažem da neće dobiti nagradu i onda se oni smire :) Mada, nekad ni to ne pomaže, jedan čas budu super, drugi ne i tako redom, nikad se ne zna s njima... Ipak su to mala deca :) Nekad im se spava, nekad bi da se igraju napolju i tako... Ima tu raznih prohteva i zahteva :)

2. u trenutku se sjetim da je u pitanju vrtić, pa da vidim kako to funkcioniše...
    inače, moja tetka je prof u srednjoj ugostiteljskoj i razrednik je konobarima... kod njih nema adekvatne metode, prosjek ocjena je 1,57, a imaju 6 đaka sa 5 i više jedinca... ladno im daš 1 i ono najopuštenije se nastavi sve, niko se i ne trudi da popravi :)

3. Jao, strašno... :) To baš demotiviše svakog profesora... Niko se ne trudi ni za dvojku da zna... Tu se ne može ništa, oni znaju da će sutra raditi u kafiću, restoranu ili gde već i misle da im je sve to što uče u školi, a da nije direktno vezano za taj posao, zapravo nepotrebno i gubljenje vremena... Tako da tu nijedna metoda ne pomaže.

4. e to :) jbt, za dvojku trebaš znati naslove tri lekcije, i ni to nisu u stanju...

mada, posao u školi je ideal, bar što se mene tiče... jbt, zamislim samo da kući dođem u 11 ili 12, a ne u 6 poslijepodne...

5. Pa znaš kako, radno vreme je super i to jeste jedna od prednosti, kao i raspusti... Ali zato ima i dosta mana tog posla... Prvo je plata užasno mala. Ne znam kako je kod vas u RS, ali ovde je bukvalno oko 40 000, sad je još i smanjena za 10 posto, znači oko 350e. A nije povećana poslednjih 5, 6 godina sigurno. Ipak je to malo za ljude sa fakultetom, posebno što je ista plata i u Beogradu i u Loznici ili nekom drugom manjem gradu... A da ne pričam o problematičnoj deci, još gorim roditeljima, itd, itd. E sad, ima tu i lepih strana posla, ali moraš to mnogo da voliš... I da prosto umeš sa decom, a to nije lako, veruj mi :)

6. generalno je teško sa ljudima, samo ako ih je više od troje... ja na gradilištu imam 30 ljudi, i koliko god se trudio izgraditi korektan odnos, imam probleme...

a što se tiče plate, ovamo je oo 500e, ali je meni i to malo, s obzirom na faks... a opet, ako imaš neki faks sa kojim možeš nešto i privatno raditi, onda je to fantazija :)

7. Pa upravo to, ako ih je više od troje, već je problem :))
    Da, jedino to, privatno da se drže časovi ili tako nešto, pa da to bude dodatno na platu... Ali opet ne mogu zaraditi kao neki IT stručnjak, recimo :)

8. ha, jebi ga, oni baš odskaču...

odoh učiti... ništa, uživaj, pa se pišemo sutra ili kad već :)

DO POBJEDE!!!! :)

9. Ajde, srećan rad :) Buri do pobede! :)

10. u kojoj čkoli predaješ?

11. Pričam za škole uopšteno, Kobe, ne radim ja u školi, već u vrtićima, kako nisi ispratio tok razgovora između Burija i mene? :)

12. Nisam imao kad, u žurbi sam, pa sam samo na kraju komentar bacio :D

13. Crnogorac u žurbi, ma daj... :)))

14. A eto fmn, ima i toga ... žurio sam, zove me drug na igrice, a uvijek kasnim, pa pokušavam da ispravim tu naviku al mi ne ide baš :D

15. POBJEDA :))) ZA BURIJA, ZVEZDU I TEMU KO POSLEDNJI... URAAAA, URAAA, URAAA

16. neće ođe bit šampiona ... ovo je kao mala nevjesta, nema kraja

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.