Ко последњи побједник 130

1. jbt, ja rijetko ostanem poslije 12, a uglavnom oko 11 :) al ranim ujutro i to tako otkad sam počeo šljakati... sad kad mi neko kaže da liježe u 3, ja se pravo začudim...

2. Pa i ja da moram rano da ustanem, ne bih legla u 3 :) To tvoje je svakako bolje i zdravije :)

3. Ekonomski, menadzment ... lagan faks skroz, a predavanja su nekad do 9, jbg kasno počinjemo .. btw od prvog semestra sam u roku očistio samo engleski ... kako god to zvučalo :D

4. Zar ti nisi hteo neki ETF da upišeš? :) Da, zvuči u fazonu 'engleski je prost, ne znam ko to uopšte studira' :))

5. jebo te konj, pa što ne učiš?

ma znaš kako, nekad mi bude neprijatno, bokte, izađem sa rajom ili sa curom i počnem zijevati, a nekad i moram otići kad je najzanimljivije :(

6. Jbg, Buri... Ja mogu noću da ostanem budna dokle oćeš, a ne volim rano da ustajem...

7. http://vukajlija.com/danas-svi-znaju-engleski/195554

niko ne voli... ja bih, naročito sad kad je hladno, mogao cijeli dan preležati

8. Ha, ja sam i komentarisala tu definiciju :) Samo nešto ne mogu da se setim u koga sam tad bila zaljubljena :))

9. džimi je meni bio ok lik, kao i njegove definicije... ova mi uvijek padne napamet kad se povede priča o engleskom...

odoh ja, lijepo spavajte... PA DO POBJEDE :)

10. Dobar je Džimi, slažem se :)

Ajde, laku noć :)

11. Opaaaa, dobro pamćenje, svaka čast .. :D
    Pa bilo u nekom planu, ali došlo do promjena .. učim buri, položio sam 3 u januarskom roku, ostade mi matematika za avgust, jebiga .. :D
    Imali smo kul profesoricu iz engleskog, pa sam išao na časove stalno, bila je zanimljiva baš :D

12. Pa to, mi moramo da idemo na kuloću kad nam je predmet previše 'lak' :)))

13. opa dobro kobe, to je sve jedan rok... samo opleti :)

druže, meni je engleski najteži predmet tokom cijelog školovanja... kakav ja problem imam sa tim učenjem stranog jezika...

14. ejs, pobjeda... nema od tog ništa :)))

đes, FMN, kako prođe dan? Ima li snijega tamo?

15. Pobeda za Burija, htedoh reći :))

E, dan onako, deca su mi se danas popela na glavu, moraću malo da ih dovedem u red sledeći čas :)) Nema snaga, samo kiša neka dosadna, baš me nervira...
    Kod tebe?

16. snijeg pada cijeli dan, ima ga fino... a meni milina :)))

imaš neke specijalne metode za djecu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.