jbt, ja rijetko ostanem poslije 12, a uglavnom oko 11 :) al ranim ujutro i to tako otkad sam počeo šljakati... sad kad mi neko kaže da liježe u 3, ja se pravo začudim...
Ekonomski, menadzment ... lagan faks skroz, a predavanja su nekad do 9, jbg kasno počinjemo .. btw od prvog semestra sam u roku očistio samo engleski ... kako god to zvučalo :D
Opaaaa, dobro pamćenje, svaka čast .. :D
Pa bilo u nekom planu, ali došlo do promjena .. učim buri, položio sam 3 u januarskom roku, ostade mi matematika za avgust, jebiga .. :D
Imali smo kul profesoricu iz engleskog, pa sam išao na časove stalno, bila je zanimljiva baš :D
E, dan onako, deca su mi se danas popela na glavu, moraću malo da ih dovedem u red sledeći čas :)) Nema snaga, samo kiša neka dosadna, baš me nervira...
Kod tebe?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
jbt, ja rijetko ostanem poslije 12, a uglavnom oko 11 :) al ranim ujutro i to tako otkad sam počeo šljakati... sad kad mi neko kaže da liježe u 3, ja se pravo začudim...
Pa i ja da moram rano da ustanem, ne bih legla u 3 :) To tvoje je svakako bolje i zdravije :)
Ekonomski, menadzment ... lagan faks skroz, a predavanja su nekad do 9, jbg kasno počinjemo .. btw od prvog semestra sam u roku očistio samo engleski ... kako god to zvučalo :D
Zar ti nisi hteo neki ETF da upišeš? :) Da, zvuči u fazonu 'engleski je prost, ne znam ko to uopšte studira' :))
jebo te konj, pa što ne učiš?
ma znaš kako, nekad mi bude neprijatno, bokte, izađem sa rajom ili sa curom i počnem zijevati, a nekad i moram otići kad je najzanimljivije :(
Jbg, Buri... Ja mogu noću da ostanem budna dokle oćeš, a ne volim rano da ustajem...
http://vukajlija.com/danas-svi-znaju-engleski/195554
niko ne voli... ja bih, naročito sad kad je hladno, mogao cijeli dan preležati
Ha, ja sam i komentarisala tu definiciju :) Samo nešto ne mogu da se setim u koga sam tad bila zaljubljena :))
džimi je meni bio ok lik, kao i njegove definicije... ova mi uvijek padne napamet kad se povede priča o engleskom...
odoh ja, lijepo spavajte... PA DO POBJEDE :)
Dobar je Džimi, slažem se :)
Ajde, laku noć :)
Opaaaa, dobro pamćenje, svaka čast .. :D
Pa bilo u nekom planu, ali došlo do promjena .. učim buri, položio sam 3 u januarskom roku, ostade mi matematika za avgust, jebiga .. :D
Imali smo kul profesoricu iz engleskog, pa sam išao na časove stalno, bila je zanimljiva baš :D
Pa to, mi moramo da idemo na kuloću kad nam je predmet previše 'lak' :)))
Buriiii!
nah, me
opa dobro kobe, to je sve jedan rok... samo opleti :)
druže, meni je engleski najteži predmet tokom cijelog školovanja... kakav ja problem imam sa tim učenjem stranog jezika...
Pobedaaa!
ejs, pobjeda... nema od tog ništa :)))
đes, FMN, kako prođe dan? Ima li snijega tamo?
Pobeda za Burija, htedoh reći :))
E, dan onako, deca su mi se danas popela na glavu, moraću malo da ih dovedem u red sledeći čas :)) Nema snaga, samo kiša neka dosadna, baš me nervira...
Kod tebe?
snijeg pada cijeli dan, ima ga fino... a meni milina :)))
imaš neke specijalne metode za djecu?