Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Okej, imate nadimke koji ste stekli u detinjstvu, imate nadimke koji ste stekli vašim podvizima i blamovima, imate nadimke koje ste sami sebi nadenuli... A da li znate kako ste zaista upisani kod vaših bližnjih u telefon? Da li vam je to bitno? Šta mislite o tome kako su vas upisali?
Za analizu vašeg nadimka u tuđem imeniku pošalji deky na 1213. (pola prihoda od sms-ova ide za cveće maloj Tijani) !!!ovaj italik deo nemoj da čitate ako smatrate da je kuckanjem ove rečenice negde u svetu umro sepet malih zeka!!!
Takođe ako imate nekog vukajlijaša upisanog u fon slobodno podelite sa nama kako ste ga/je upisali.
Pouzdano znam da sam na dva telefona upisan kao "Deki derpe kralj hobita", takođe u jednom kao ""Deki TROIKA", u tri kao "Conga", u dva kao "Klempa", u jednom "Čempa", u pet kao "Pepe", u jednom "Pepe animal", "Kaličanin", "Mađija", "Deki legenda geometar", "Brat Nupsi" itd...
Код мене си уписан као Деки аод, креативно зар не?
Cekaj brate, i ti si geometar?
Znam da me žene često upisuju kao 25...
cekaj, ova tema sluzi za hvalisanje u koliko telefona potoji moj broj? ili kao ovaj 25? jadno zaista...
stvarno jadno.
ja sam upisan kao 28.
Nem pojma. Znam da ja upisujem sve bez izuzetaka u formi "Ime - razmak - Prezime", od žene, brata do poznanika i bode mi oči kad SIM kartice ne dozvoljavaju veći broj karaktera za tekst dužeg imena i prezimena, pa skrate kad je duži tekst. Jebiga, kad sam bolesno pedantan.
E, da - bezveze tema.
Jeste
Da, imaš višak 150 evra? Obrati mi se za bilo kakvu pomoć oko imovinsko-pravnih odnosa.
Čekam.
Verovatno najretardiraniji deo teme, bar se nadam.
Sto dalje implicira da smo kolege :)
Zar ti nisi kosinjer gitarista?
Id u kurac. Sta je to?
narkoman,sektas,sodmizovanje i orgijanje sa sotonom i hitlerom.to je valjda to :)
Metalika? :)
Možda sam te pomešao sa PrankMasterom :)
Dakle, kolega a? Gde radiš? Kako si upisan u imenik svog gazde? lol
Ja sam kod moje gazdarice upisan kao Deki novi 2 lel
Nem pojma. Znam da ja upisujem sve bez izuzetaka u formi "Ime - razmak - Prezime", od žene, brata do poznanika i bode mi oči kad SIM kartice ne dozvoljavaju veći broj karaktera za tekst dužeg imena i prezimena, pa skrate kad je duži tekst. Jebiga, kad sam bolesno pedantan.
+1
Sa' će Luks da mi kaže da je Slađa upisana u njegovom imeniku bez izuzetaka u formi "Ime - razmak - Prezime"...
"Boki Servis"
Eno ti PVT deki