Ukinuti popularne

1. Slažem se, evo na primer, da se obrišu sve koje nemaju +35 razliku...

2. UKINUTI MAMU LI MU MAMINU JEBEM

3. Bače, to je važilo samo za stare defke, ne i za nove.

4. Ocel' koji mod da mi odabere neku definiciju?

5. А онда добро.

6. UKINUTI REPUBLIKU SRPSKU

Jebem ti majku

7. Petar Pan Pezo$

gde je sad onaj GUGUTKA da vam napise da se ne svadjate vise???

ovoga puta neću jer mi je zanimljivo :)

bre, ja kad sam otvorio temu da biramo modove niki nije hteo da glasa a tek se sad vidi kol'ko ste se zeznuli :)

ko god hoće da čita kvalitet koji je po nekima bio u prvim godinama sajta, nek ode u arhivu i nek krene redom, ima da čita kol'ko oće...

8. Fala ljudi, zivi bili, mozete nastaviti preseravanje po temi...

9. Valsinarb je banovan zbog vređanja kada je bio malo suroviji režim banovanja. Ja ga tada nisam vređao i dobio sam kratak ban. Sada je sistem laganiji, pa komotno mogu da mu napišem da je šimejl i glupača.

Što se tiče odabiranja, ako je jedan sadašnji ili bivši moferator dobio PVT od mene nešto da mi odabere onda neka kaže i pokaže i odo ja sa sajta. A ako jedan registrovani član Vukajlije ima PVT u kom ga cimam za plus i to od dana moje registracije do danas, ja ću takođe odmah napustiti sajt.

10. ulogovao sam se samo da kažem

11. Ukinuti popularne, Kaizena boli pimpek!!!

12. Kajtezzz

Fala ljudi, zivi bili, mozete nastaviti preseravanje po temi...

hahaha, ladno...

a meni? što je on bolji od mene :)

13. Ocel' koji mod da mi odabere neku definiciju?

14. ako jedan registrovani član Vukajlije ima PVT u kom ga cimam za plus i to od dana moje registracije do danas, ja ću takođe odmah napustiti sajt.

Sekund brate, samo da isfotošopiram.

15. ja se sjecam kad smo svi plakali sto se modovi toliko pitaju oko naslovne. i sad kad se manje pitaju, vi ocete da se opet vise pitaju.

i moze dzoni na naslovnu stalno, ali ne zato sto je dzoni nego zato sto su mu definicije dobre. prestanite da birate autore, ako to i dalje radite.

16. Sekund brate, samo da isfotošopiram.

hehehe jedini mogući način ;)

17. Popularne treba ostaviti, ali moraju da se nekako istaknu odabrane. Dal onako kako Jebač napisa par strana unazad ili bilo kako ali moraju odabrane da budu istaknutije.

18. овај Кајтез на ову фору, све дефиниције у одабране добио
    одаберите и мени постер да добијем круну прије нове године
    после нове године моја моћ опада и венем

19. Pa za koji su odabrane ako nisu na naslovnoj?

20. Ja mislim da bi najistaknutije trebale da budu najnovije, pa sve ostale. Čitanosti radi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.