koliko bi drzao skakavaca gajbi?

1. ja nekih 86 maksimalno

2. Brate 5 komada ni jednog više, si lud

3. nije zanimljivo,brzo se poubijaju

4. ako ih ne hranis krenuce jesti jedni druge

5. Pa zato baš i držim 5. Mogu da ih hranim kad ih ima tako malo.

6. al kad ih imas 50 recimo--------das im hrane za 10 i gledas kako se snalaze

7. i jos je smesno dok se koprcaju onako :D

8. Misliš neki survajver da se organizuje?

9. Držao bih 2 skakavca i bocu sone kisjeline.
    Stavim ih u teglu i gledam dok se pokolju i onda pobjednika pospem onom kisjelinom i smijem mu se.

10. Misliš neki survajver da se organizuje?

11. kacam bio klinac skupljao sam neke skakavce,drugacije od normalnih,ne stoje uspravno i mnogo su ogavni,skupljao ih u flase od 2 litre,oni mucenici sabijeni u onim flasama,ne mogu milimetar da se pomere...keva me ubila kad je provalila...krio sam ih u garazi

12. kako sam znao da je olanik otvorio temu :D

13. ja gajbi držim nekih petnes skakavaca, nosim ih kad idem na šemu.

edit: ovakvih

http://www.nozevi.rs/wp-content/uploads/catablog/fullsize/Sicilijanski%20skakavac%20XXL_06.JPG

14. inspirisale su me nash bridzisove teme o tome koliko stonoga ima ociju i o nekim midzet kerovima :D

15. Ipak 7 komada, malo je 5 jbg.

16. realno,brate,a i jos bi bilo zanimljivo kako bi podelili ekipe
    a pazi kako bi to izgledalo dsa njih 87 recimo
    podele se u velike grupe,pa jedna grupa istrebi drugu,pa se u toj grupi sto je pobedila prave nove manje grupe i sve se tako razbija dok ne ostanje 2,3 sjebana skakava i jedan koji pobedi uzme mrvicu hleba i umre

17. Ne, uradiš tako selekciju i onda kad dođe 1 na 1 tog koji preživi ostaviš da ti čuva kuću. Kupiš mu i povodac i sve i blejite zajedno. Ko sme da ti priđe kad je sjebao 80 likova pre toga. Ubio i pojeo. Id u kurac.

18. da gde bre,bice presjeban...imace jednu iskrivljenu nozicu bice polomljen svugde i iz njega ce da curi zuti loj,a onda ce da ode u dom za invalide skakavicaste i oplodi skakavicu koja je izgubila pola glave i sva krila,dobice dete i nazvace ga mladen obradovic

19. Ja sam drzo dve tri pune flase od pola litre kad sam bio klinac i pustio sam ih da se fermentisu. dodao sam malo rakije, jebemliga dal je to pomoglo al ja sam kapirao da oce, i tako gledam kako se fermentisu iz dana u dan.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.