Prijava

Srećna nova brate :-)

Prvo, koga boli kurac.
Drugo, ovo o cem ti pricas postoji ka religija, kodizam se zove koliko se ja secam.
Trece, sranje je, jer totalno zaboravljas da postoje dva kvantna stanja kod koji to u kom ces da zavrsis ne zavrsi od apsolutno nicega, nikakvih fizickih zakona, vec od bola u kurcu necijeg.
Bog je kao kajzen, za sve se pita i boli ga kurac.

kakva ozbiljna tema, pusite kurac

ĐEMBELI NE SME DA OSTANE ZABORAVLJEN NA PROŠLOJ STRANI
http://www.youtube.com/watch?v=xKC8Gq2By9E

Твоја свесна одлука је била кад си отворио прве две-три теме. Ово остало већ није, него ти прешло у навику да филозофираш и прерађујеш теме, тако да само драги Бог зна у којем тренутку ће те опет протерати да отвориш нову тему.

Reme aj napiši opet ono kako si nekada vladao forumom. Banuju te na 3 dana pa se ne vraćaš 6. Onda se svi smiju na tvoje carske fore i čekaju sa onom facom "nemoj samo po kosi" da se vrneš...

Kapiram da to ne može napisati svjesno biće a obzirom da cijenim da si ti čovjek i da naši mozgovi (kao i mozgovi ostatka naše vrste) funkcionišu na isti način, to će reći da je ljudski mozak stvarno samo neki ornament u našem bitisanju, tj. ništa što radimo ne radimo sa namjerom, već slučajno.
I ako radimo nešto sa namjerom onda je slučajnost ta koja ju je izazvala... Nešto poput sudbine, samo ne unaprijed određeno.

Elem, upravu si za hemijske procese. Ljudski mozak stvarno funkcioniše po tom principu.

sve sto covek radi,sve sto je unutar coveka je hemija i sve radi na isti nacin kao i bilo sta drugo u prirodi...samo je dosta komplikovanije,al isti nacin...
odluku da radis nesto donela je hemija unutar tebe...covek je masina dizajnirana od prirode i to rendom...spletom okolnosti

ovaj post je manje više objasnio najbolje bit problematike, mada sa autorom istog nisam u najboljim sajber odnosima.

Fali mi mišljenje vlade limara pa da krene debata i svo ono kvalitetno olakšavanje na internetima zbog kojih on i postoji, ali ovakve teme najviše volim.
Što bi reko dramadžoni, olakšizacija.

ja sam rasan
jebem vam mater bog postoji

Rasni kad dođeš jednog dana kod boga opaliće ti šamar preko uveta i reći Pa esam ti reko da ne psuješ ko kočijaš pizda ti materina, marš u pakao nedelju dana, banujem te zbog vređanja.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/30/Compost_Heap.jpg/504px-Compost_Heap.jpg

Kompost, poznat kao „braun đubrivo“, predstvalja organsku materiju razgrađenu aerobnim putem. Koristi se u vrtlarstvu, hortikulturi i agrokulturi kao poboljšivač zemljišta i đubrivo. Takođe se koristi za kontrolu erozije, poboljšivač zemljišta i potoka, konstrukciju močvara i kao prekrivač deponija.
Kompost služi kao sredstvo za rast, ili kao porozni, apsorpcioni materijal, koji zadržava vlagu i rastvorne minerale, pružajući zaštitu nutrijentima neophodnim za napredovanje većine biljaka. Da bi se ubrzao rast biljaka, ponekad je neophodno razblažiti kompost sjedinjujući ga sa zemljom ili tresetnicom, radi redukcije saliniteta, dodaju se neutralizatori radi dostizanja pH = 7, ili suplementi kao đubrivo i gnojivo, vlažni agensi i materijali koji poboljšavaju drenažu i aerizaciju, kao što su pesak, šljunak, strugotina, vermikulit (hidrozni silikat), granule od gline, itd.