Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Нисам те нешто виђао на теми тако да ниси :)
Ali znamo ko sigurno jeste ;)
salabajzeru ja ti na vratu vidim samo glavu. jebi ga.
Elem ukoliko si mislio na svoju devojku, malo si me zbunio jer bi ja onda trebala da ti kazem kako imam bolji kurac od tvog :) sto je nenormalno jer ja kitu nemam :D
Manijaku. Necu da vam srusim snove :D
Elem
esam vam pricala kako sam najlepsa?! :)
Elem ukoliko si mislio na svoju devojku, malo si me zbunio jer bi ja onda trebala da ti kazem kako imam bolji kurac od tvog :) sto je nenormalno jer ja kitu nemam :D
Sad već sumnjam da ga nemaš, ali svakako nije bolji od mog :P
"Vide ćune prava pionirska!"
E ovo mi je izjavila Pamela kad sam skin'o gaće pred njom. A sa 9 godina sam je opalio. I nju i Stiflerovu kevu iz Američke pite. Stiflerovu kevu dvaput. Potom sam sa 11 godina predavao na reproduktivnom fakultetu u Indiji. Sve studentkinje su mi diplomirale sa prosečnom ocenom 10! Zato ih i ima k'o kineza. Ja sam kriv, priznajem. Posle sam malo pokrenuo talibane da se bore za ljudska prava na Bliskom Istoku. Pa sam odradio neke posliće za rusku mafiju. I kresnuo onu rusku špijunku. Tako su je i razotkrili. Ostale joj gaćice kod mene. A sad sam evo, doš'o da i vas malo dovedem u red. Čim dovršim ovo pivo. ;)
Ljudi:nisam ispavana,polugladna cele nedelje,časovi me otkinuli...ali,čoveče,izgledam kao milion dolara!
Ne'am pojma šta se dešava,ali svakog dana sam sve lepČija!
Šminka-savršena;ten-nema moje godine,usta-napućena i glatka ko svila;mišići-nikad zategnutiji!
Šta god da je-dođe mi da se zaljubim u sebe!(A jok i nisam-kad postujem ovde) :))))
I mislim i da je Jana lepa,a da je Zeka najlepša Zeka ovde! :)
иам најбољше дефке на сајту, и најбоље јебем од свију и најлепши сам од свих... ЈА САМ НАЈБОЉИ БРЕ!
Ozdravio sam, i sada opet mogu da se divim svojoj inteligenciji i lepoti.
Najjeziviji sam od sve dece.
Ja sam glavna fora.
Svi hoce samnom da se druze.
Znam koliko ne znam.
Ja sam najljepši na vukajliji... Dovoljno.
ја сам главна тема града...
Ja sam lepa, pametna, zgodna, odličan student, imam neverovatno dobar smisao za humor... Šteta što sam nadžak...
Ja sam najljepši na vukajliji... Dovoljno.
OBJASNIJO
Ja sam lepa, pametna, zgodna, odličan student, imam neverovatno dobar smisao za humor... Šteta što sam nadžak...
Cicvaroš (TZITZWAROSZ)
Ja najbolje prepoznajem govno na celome sajtu!
Cara nećeš posterisati :P
Ja sam debelo dlakavo savrsenstvo <3
Aj što je bubač tamo, i samo uči i tako to, nego još i špijun...
Cara je objašnjavač!
@Bojane zaboravio si glavno
baba, jesi li ovo nos provalila?