Сајам Нарцисоидности

1. Jebote ruzni cara mi je ubio temu.
    Ja ♥

2. 'Oću i ja Jano,sa tobom da budem lepa! :)))

3. Најпаметнији сам на свету и имам прави и једини ваљан одговор на свако питање и изјаву.

4. En_Dotter

Најпаметнији сам на свету и имам прави и једини ваљан одговор на свако питање и изјаву.

Да, јеси. И не знам како си синоћ успео да ми прекинеш сношај телефоном? Послао сам ти смс после, али очигледно није стигао, Шабане неувиђавни!!!!!2

5. Ја сам мајстор у прекидању сношаја и не одговарању на смсове.

6. Ја сам мајстор у прекидању сношаја

Моји су ионако ретки, зар ниси могао неком другом?

7. decaci mrste sa teme!
    gogo mozes sa mnom da budes najlepsija! :)

8. Овде причајте само најбоље о себи. Реците нам да сте високи 2 метра и да имате 80 кила у мишићима.

sta da kazem pravi sam narcis :)

9. Ja IMAM 2 (i jos par cantima) metra i imam 80 (i jos koju) kilu... misica, podrazumeva se.

10. jao evo je zekana! :)

11. decaci mrste sa teme!

И то што кажеш, сви знамо да смо ми, мушкарци, оригинал и савршени док сте ви најгори међуребарни простор пун непотребних ствари и тешке несавршености, да не кажем глупости најгоре.

12. i zato si ti en doteru gej.

13. Нисам геј јер немам пара да будем геј нити се облачим ко девојчица нити мушко пркно џарам.

14. pare nisu problem, samo traži i dobićeš ga
    janoooooooooooooooooooooooo **

15. Jano,'fala ti najlepša! :)))Zekiceeee,najlepši zeka u celom Meksiku :))

16. ја сам много леп, ја много лепо изгледам и згодан сам јако и јако сам леп! Е да, сам реко да сам леп??

17. Ja sam toliko lep i toliki lajfer da sam jednom poljubio pravu devojku.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.