Prijava

ukrali mi bajs što je ćale uzo na nekoj rasprodaji, ja ga nisam zaključio i vidim posle mesec dana cecin sin vozi isti bajs ko moj, prepozno sam po urezanom p ispod sica. ja pljas šamar , njemu ispale jedinice, šutnem ješ jednom u glavu, i dobacim, jebote ćaća lud arkan te jebo

Provalio gde mi cale drzi utoku i dosao mi neki ortak na gajbu i mi kao uzeli nesto da isprobavamo, ovaj uzeo kao ajde da me slikas sa fejs i ja kao uzmem da ga slikam a on okrenuo cev put kamere i kao fazon da opali kad stvarno puce metak. Nismo znali da je napunjena utoka bila.
Hvala Bogu bila ona Nokia 3310, da nije ubio bi me na mestu!

ukrali mi bajs što je ćale uzo na nekoj rasprodaji, ja ga nisam zaključio i vidim posle mesec dana cecin sin vozi isti bajs ko moj, prepozno sam po urezanom p ispod sica. ja pljas šamar , njemu ispale jedinice, šutnem ješ jednom u glavu, i dobacim, jebote ćaća lud arkan te jebo

To majstore!

bili mi na moru, bacio oko na neku ruskinju sisatu, odem i izronim joj školjku, prilazim šanku na plaži, dajem joj uz par ruskih reči, ona eksira vodku i pljune me. zakopo sam je u pesak a posle mi je drkala u moru.

Pola ovih postova su fejk

prestao sam da pijem guaranu od kad sam jednom popio 5 limenki i sam podigao dedinog juga

Uzela neka klinka da mi purnja jednom i nema pojma, neiskusna skroz i ja je trpim, trpim i ona kaze da mi treba bas dugo da svrsim i izvadim ja rac iz njenih usta uzmem u ruke sam izdrkam svrsim joj u usta i onda joj ga stavim u picku dok je jos masan.

našo ja jednom dlaku u supi pilećoj, kevina, uzmem ja tanjir, odšetam do nje, i kažem jeedi! nije htela da jede, slomio sam joj tanjir o glavu i usta napunio ostacima. Boli me kurac za kevu.

jednom me keva uvatila da igram slot aparat, ja je išamaro i reko ''pička ti materina, šta misliš od kojih para plaćam struju''

Ee a isto tako purnjala mi neka klinka ali ova zna posao ali ima ogromne zube bas i sve vreme mi kaci rac zubima i meni prikurci razvalim je pesnajom po vilici zubi joj poispadali.
Posle mi dala u dvojku jer je dobila taj dan.

dirali mi mladjeg burazera neki pajtosi, ja otiso, ispesnicio jednog baju sto je glavni medju njima, i reko aj jos neko neka pipnem malog pekija, povadicu vam jedinice. okrenem se i odem. Pozdrav.

Prilazim jednoj picki na plazi sto me onako gleda celo vreme pokazem joj triceps i kazem, vidi sto mi se zaglavio metak, al mojne diras jos je vruc

nešto me neki grip uvatio, odem ja u dom zdravlja, kad ona kučka od medicinske sestre kaže istekla ti zdravstvena knjižica, ja je brzo uhvatim za kragnu prego onog pulta, privučem sebi i pitam je l te svrpi pička pa si malo nervozna a? Odem preko reda, dobijem lekove za dž i bole me kurci

Prosle dine na egzitu neki skinsi zajebavali dekija al ja ovo nisam pricao do sad nigde jer mi bezveze da to covek sazna preko vukajlije i on bio uradjen nije bio svestan sta se desava oko njega. Ovi dosli nesto da ga cimaju kao sad cemo da te osisamo ovde ja pridjem onom jednom i kazem znas ti ko sam ja? On me gleda kao nemam pojma nesto krenu put mene a ja krose 'Pezos mamu ti jebem krvavu' pobegli svi.
#nemozetakosapezosom

pričo mi deda kako dostojevski ima dobre tekstove, ja mu zvekno macolu, i reko jesi ti lud, idi čitaj moje defke

imali smo prije jednu klinku tu u pezosu koja je davala svima redom, i ja i ovaj jedan gari se zadesimo slucajno u parku medju borovima zajedno sa njom, on je onako deblji i ima vezuve i etne po cijelom licu, poljubis ga otpadnu ti usne, zvali ga krokodil, pitala ga ona sta hoces da ti radim, on ce njoj: Samo me ljubi, ja sam jednostavan covjek...meni je samo drkala,dobar je pezika.

e e, i da još jedna priča s egzita.
proguram se ja do prodidžija, nekako u prve redove, i neki masni narkoman mi kaže uzmi uzmi, pružajući ekser. ja paf, zveknem mu šljagu, izbijem mu jedinice i popišam se po faci. Nie pezos narkos. Ne.

Bio na gajbi kod ortaka na par dana jer sam nesto bio u frci sa mojima i ja tamo lagano u boksericama sedim i on jedan dan izasao nesto da vidi za neka dokumenta i ostali ja i njegova sveca sedmi osnovne na gajbi.
I meni se nesto digao rac taman i izvirio kroz onaj prorez i ona gleda onako bas pohotno i ja joj kazem 'lizi mi lizi nisi vise klinka'

Ja, Pezos, jebanje, cigani, pare, pun sam ko brod, jebanje, jebanje cigana, jebanje kurvi raspalih, jebanje ribe koja daje svima, kozna bolest, jebanje, nesto na kurcu, jebanje, jebanje u rc.

bio na gajbi kod ortaaka, odem u neki gornji taolaet i vidim bočicu za urin napunjenu spermom, brzo ja isperem, izdrkam mojom desnicom kitu za par sekundi, i napravim ortaku seku.