U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
sedim ja u nekom sranje baru, pijem pivo i prilazi mi neka riba, seda pored mene a desnom ruke me drzi za kitu. udarim je ja po ruci ko keva kad te udari kad kreneš jesti pre vremena, i kažem beži fufo imaš hivčinu. lakša si od dare bubamare
Karao jednu malu iz pezosa klinku i ona bas bila tesna onako i ja se smorim raspalim je pesnajom u picku nabijem je do grlica. Jes da je vristala isprva ali posle islo lagano.
sreo ja daru bubamaru na futoškoj i pozovom je sebi gajbi, ima drolja klitoris na metar da prodaje.
moj deda jebao tita u kasarni
moj deda dobio tita u šahu
jebem ja neku pičetinu kad ono odjednom krv, kaže kučka jebote probio si me opet!
Bili ja i dva ortaka na u klabingu i tamo neke dve ribe bleje. Jedna debela, zauzela dve stolice, ona druga narkomanka, znam je iz Pezosa, jebala se sa njim za gram šećera u prahu, mislila da je trava, znaš kako ogavna, sva suva. I mi bili napaljeni nešto, i ono, odemo da ih muvamo, izvlačili šibicu, i ja morao da muvam debelu. Priđem joj ja, pitam je oćeš da ti pičku polomimo od jebanja nas dvojica i pokazujem na trećeg ortaka i ona kao sva srećna, i ja joj kao, ajd nagovori i drugaricu, i ja kažem ortaku da zove taksi on pozvao taksi, taksi došao, mi se popakovali unutra, treba da platimo taksisti kad on predloži da on prvi pojebe debelu, i mi kao ajd, on je skine, ona ne može da legne, taksista vozi juga, sisa joj drlja po sedištu, prdi debela od sreće, unutra sve smrdi, ortak je kara u usta ja joj ližem uvo, a taksista zapeo u šupak. I sad taksista ga vadi, a ona jela paštetu sa povrćem fazon i glavić mu vonja na kilometar i ja se zajebao i umesto da je uhvatim za pičku, ja uhvatim ovog za kitu, i on mi se isvršavao po ruci. Ja reko' sad ću da ti jebem mater i nabijem mu debelu na menjač, ono po menjaču se govna razlivaju, a ja se zakopčao i otišao. Ko ga jebe kad je pička. Nije Pezos sisao vesla.
Karao isto neko klinku jednom i ona bila gore i nisam mogao da izvadim na vreme i svrsim u nju i ona kao sta ako ostanem trudna a ja je raspalim po jajnicima i kazem neces vise nikad.
jebao ja ciganku jer kazu da donosi 7 godina nesrece, sutradan mi doso tiket, jebo sam je opet
Secam se nekad spem je bio pojam. Odemo ja i jos neki likovi na forum i spemujemo svi vriste od smeha kolko je dobro i onda nas banuju na ona tri dana a mi se ne vracamo jos toliko vremena i onda kad dodjemo cekaju nas kao heroje.
To su bili dani a ne danas ovi spemeri.
#Nemožetakosapezosom
Nači došli debeli ortak i ja kod njega gajbi sa nekom dromfuljom, i sad jebemo je mi, kad ortak počne da riče kao medved i dere se "svrši u mene, svrši u mene". I nisamo mogao više da je jebem, bilo mi glupo.
To su bili dani a ne danas ovi spemeri.
Axaxaxaxaxaxaxaxax idi bre u kurac.
karo sam jednu debelu drolju, drugova drugarica bila nevina pa reko da joj udolim da primi prvi put rasne kurčetine. i jes joj bio prvi put al je dala i u dupe, i sutradan se budim sa bolom u glavicu, izvadio sam ribizlu iz kite.
Tuki mi mnogo masan, gasim cigare na njega i ne pece.
Bio ja na bajsu nesto kroz grad i udarim u bus i ja brzo uletim unutra da vidim ima li povredjenih kad vozacu mozak curi iz usiju. Kritikal brate!
#nemozetakosapezosom
karam ja debelu likušu, on leži na stolu a ja jebem, skine ona majicu u međuvremenu kad ono dlake i prljavština vire iz pupka. spisti mi se tuki, zveknem je pesnajom okrenem se i odem.
Bio sa jednim ortakom iz pezosa kojem je otac pop i on kao drzi se tih praznika ono postuje ih i jednu noc mi iskocili malo do grada i fazon dve ribe nas smekaju i mi im prisli sve lagano, picence popili, posle toga sa njima u kola pa kod ortaka na gajbu i tamo uzele da nam purnjaju i upada otac od ovog lika odjedno i kaze 'sine el znas da je danas crveno slovo?!'
Evo bio u badnjak i jedna vernica nam popušila za liitar vina jer su to krv i telo Isusovi
Ulazim na forum i vidim nije aktivna tema. Odem Kazanu na gajbu sa utokom i iscukam ga pistoljem po glavi.
#Nemozetakosapezosom
Пезос је од свих нас једини прцо Миу Борисављевић...