Prijava

sedim ja u nekom sranje baru, pijem pivo i prilazi mi neka riba, seda pored mene a desnom ruke me drzi za kitu. udarim je ja po ruci ko keva kad te udari kad kreneš jesti pre vremena, i kažem beži fufo imaš hivčinu. lakša si od dare bubamare

Karao jednu malu iz pezosa klinku i ona bas bila tesna onako i ja se smorim raspalim je pesnajom u picku nabijem je do grlica. Jes da je vristala isprva ali posle islo lagano.

sreo ja daru bubamaru na futoškoj i pozovom je sebi gajbi, ima drolja klitoris na metar da prodaje.

moj deda jebao tita u kasarni

moj deda dobio tita u šahu

jebem ja neku pičetinu kad ono odjednom krv, kaže kučka jebote probio si me opet!

Bili ja i dva ortaka na u klabingu i tamo neke dve ribe bleje. Jedna debela, zauzela dve stolice, ona druga narkomanka, znam je iz Pezosa, jebala se sa njim za gram šećera u prahu, mislila da je trava, znaš kako ogavna, sva suva. I mi bili napaljeni nešto, i ono, odemo da ih muvamo, izvlačili šibicu, i ja morao da muvam debelu. Priđem joj ja, pitam je oćeš da ti pičku polomimo od jebanja nas dvojica i pokazujem na trećeg ortaka i ona kao sva srećna, i ja joj kao, ajd nagovori i drugaricu, i ja kažem ortaku da zove taksi on pozvao taksi, taksi došao, mi se popakovali unutra, treba da platimo taksisti kad on predloži da on prvi pojebe debelu, i mi kao ajd, on je skine, ona ne može da legne, taksista vozi juga, sisa joj drlja po sedištu, prdi debela od sreće, unutra sve smrdi, ortak je kara u usta ja joj ližem uvo, a taksista zapeo u šupak. I sad taksista ga vadi, a ona jela paštetu sa povrćem fazon i glavić mu vonja na kilometar i ja se zajebao i umesto da je uhvatim za pičku, ja uhvatim ovog za kitu, i on mi se isvršavao po ruci. Ja reko' sad ću da ti jebem mater i nabijem mu debelu na menjač, ono po menjaču se govna razlivaju, a ja se zakopčao i otišao. Ko ga jebe kad je pička. Nije Pezos sisao vesla.

Karao isto neko klinku jednom i ona bila gore i nisam mogao da izvadim na vreme i svrsim u nju i ona kao sta ako ostanem trudna a ja je raspalim po jajnicima i kazem neces vise nikad.

jebao ja ciganku jer kazu da donosi 7 godina nesrece, sutradan mi doso tiket, jebo sam je opet

Secam se nekad spem je bio pojam. Odemo ja i jos neki likovi na forum i spemujemo svi vriste od smeha kolko je dobro i onda nas banuju na ona tri dana a mi se ne vracamo jos toliko vremena i onda kad dodjemo cekaju nas kao heroje.
To su bili dani a ne danas ovi spemeri.

#Nemožetakosapezosom

Nači došli debeli ortak i ja kod njega gajbi sa nekom dromfuljom, i sad jebemo je mi, kad ortak počne da riče kao medved i dere se "svrši u mene, svrši u mene". I nisamo mogao više da je jebem, bilo mi glupo.

Secam se nekad spem je bio pojam. Odemo ja i jos neki likovi na forum i spemujemo svi vriste od smeha kolko je dobro i onda nas banuju na ona tri dana a mi se ne vracamo jos toliko vremena i onda kad dodjemo cekaju nas kao heroje.
To su bili dani a ne danas ovi spemeri.

Axaxaxaxaxaxaxaxax idi bre u kurac.

karo sam jednu debelu drolju, drugova drugarica bila nevina pa reko da joj udolim da primi prvi put rasne kurčetine. i jes joj bio prvi put al je dala i u dupe, i sutradan se budim sa bolom u glavicu, izvadio sam ribizlu iz kite.

Tuki mi mnogo masan, gasim cigare na njega i ne pece.

Bio ja na bajsu nesto kroz grad i udarim u bus i ja brzo uletim unutra da vidim ima li povredjenih kad vozacu mozak curi iz usiju. Kritikal brate!

#nemozetakosapezosom

karam ja debelu likušu, on leži na stolu a ja jebem, skine ona majicu u međuvremenu kad ono dlake i prljavština vire iz pupka. spisti mi se tuki, zveknem je pesnajom okrenem se i odem.

Bio sa jednim ortakom iz pezosa kojem je otac pop i on kao drzi se tih praznika ono postuje ih i jednu noc mi iskocili malo do grada i fazon dve ribe nas smekaju i mi im prisli sve lagano, picence popili, posle toga sa njima u kola pa kod ortaka na gajbu i tamo uzele da nam purnjaju i upada otac od ovog lika odjedno i kaze 'sine el znas da je danas crveno slovo?!'

Evo bio u badnjak i jedna vernica nam popušila za liitar vina jer su to krv i telo Isusovi

Ulazim na forum i vidim nije aktivna tema. Odem Kazanu na gajbu sa utokom i iscukam ga pistoljem po glavi.

#Nemozetakosapezosom

Пезос је од свих нас једини прцо Миу Борисављевић...