U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nego šta, neg' je zvao. Kupio sam frak specijalno za tu priliku. Unajmio sam Miu Borisavljević jer nesam ženjen a mora da se dođe u ženskom društvu. Jeste rava, al' zna da se ponaša. Baš sam planirao da se otvorim s poklonima. Mladoženji maska, da mož raditi misionarsku bez gašenja svjetla, a ne samo dogistajl. Jeleni akvarijum do vr'a pun riba. Kažu - s kim si, takav si, pa će možda i ona družeći se s ribama da postane... Ništa. Nisam zaboravio ni Đovakove roditelje i stručni štab. Majci falsifikat krštenice iz Žiče sa njenim imenom, ocu sat, da mu kuca kad mu stane čuka, Bekeru Elanove skije,(al' odma da proba), i Vajdi moju pratilju, da se i on, jelte, ovajdi. Snašao sam se i za prevoz. Iscimaću Ranka Škrbića, bivšeg ministra zdravlja Republike Srpske, njega i Novaka u Monaku dijeli samo taraba, pa možemo zajedno.
Ranko i Đovak komšije veliš?
http://www.kurir-info.rs/gde-si-komso-novak-smenio-ministra-republike-srpske-clanak-878691
Ako Kurir laže, i ja lažem. ;)