Погађалица - играмо у виртуелне мацоле

1. ovo je ciklo vjerovatno

2. Кека

http://vukajlija.com/njen-drug-iz/687644
    Баш ме занима, али немам појма ко би могао да буде. Ако неко има идеју, нека пуца.

Ајде што је још једна из едиције "лупам шамар кучки", али гле ово:

тело

Stavi joj do znanja da si joj upravo ti najbolji drug a kada ti zakenja kako ona tebe ne gleda kao druga- fljasni joj šamarčinu.

пример

Dunjin dečko: Dunja! Stani! Imam nešto da ti kažem, možda je glupo ali nema veze.. hoću ja da ti budem najbolji drug.
    Dunja: O gospode.. pa ja tebe gledam drugač..
    : Š A M A R Č I N A :

И мене живо занима ко бира овакав ђубар.

3. Netačno za Kneza, idemo nova definicija, Kneza će čekati neko bolje vrijeme.
    EDIT: pardon, ostao još jedan popušaj za kneza, pardoniram

4. haha kako djeluje ludački kada izdvojiš tako pasuse.

5. Onda bi kneza mogo odabrati brus.

6. Potrošeno za kneza, nije tačno.
    Ajmo dalje za iste pare.

7. Ne. Van mor traj.

8. Riho, za moje sve znam ko je odabrao, oni ljudi koje sam moli po inboxima da odaberu.
    Šta je sa tobom?
    http://s15.postimg.org/677ga0rbv/Rixa.png
    Skapirao sam nešto skoro na ovom sajtu, najveća govna su oni koji napadaju ostale ljude za nešto, mogu da potpišem da se baš oni time bave.

9. Ne.
    Ajmo nova definicija.
    Eto vidite kakve sve ukuse imaju moderatori, ne mož se pogodi ko je šta odabrao.

10. Šta ti je "alo efekat", Boxer mi nekako mnogo kulji sa ovim avatarom.

11. Boxer mi nekako mnogo kulji sa ovim avatarom.

Zero, navika ima gvozdenu košulju :)

12. Ne, ali sam htjeo da je odaberem, mislim da sam zato i metio komentar ali nisam hjteo odma da je metim u obarene... Al eto, preteko me kolega.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.