Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Odabrao je Kaizen!
Gotovo je sa tom defkom. Mada je svakako sprdnja da Kaizen može da odabere nešto Burzumu :)
a što?
jbg, koštunica sam
odem na omiljene nekog moda i moda pogađam
Аги је напредњак... нема више насловне, само црна хроника...
aaaa, zato... fala Sejo, sad mi je sve jasno...
Ће да буде скидање сумњиво стечених штикала...
Nemojte mene u Naprednjake. Mada bi jedan kolega mod baš voleo da im se priklonim.
ja sam naprednjak, ali ne bih voleo da mi se pridružiš - srpska politika, jedan brat u četnike, drugi u partizane pa ko osvoji vlast čuva onog drugog :)
da nije bilo onog takmičenja i autori biraju ni značku ne bih imao
mada, i naprednjaci i DSS su mi tu negde, neodlučan sam
Ne odustajem dok ne rasvijetlim većinu mojih omiljenih. http://vukajlija.com/ti-nisi-kao-drugi/624551 Ova mi je baš zanimljiva. Smarko?
nije SMarko
Gugi, mnogima su te dve opcije bliske, praktično svima osim Koštunice...
ma i njemu je, nego se pravi malo... kao snajka kad vidi prvi put onu stvar :)
ma nije, u mom selu je ozbiljno zabranio svojima da se s nama uključe u koaliciju i sad DSS po prvi put u istoriji nema odbornika u Odžacima...
Kurd.
Mene samo zanima da li mi je iko odabirao defke osim: Kurda, Agilnog i Ciklona?
I ako nije, zašto?
BTW: Da nije Kostić ovu?
http://vukajlija.com/masno-stivo/589190 Каизен?
Nije Kaizen.
Konte: jeste, mnogi su ti birali.
Da nije faca