Погађалица - играмо у виртуелне мацоле

1. Gotovo je sa tom defkom. Mada je svakako sprdnja da Kaizen može da odabere nešto Burzumu :)

2. a što?
    jbg, koštunica sam

3. odem na omiljene nekog moda i moda pogađam

4. jbg, koštunica sam

Аги је напредњак... нема више насловне, само црна хроника...

5. aaaa, zato... fala Sejo, sad mi je sve jasno...

6. Ће да буде скидање сумњиво стечених штикала...

7. Nemojte mene u Naprednjake. Mada bi jedan kolega mod baš voleo da im se priklonim.

8. ja sam naprednjak, ali ne bih voleo da mi se pridružiš - srpska politika, jedan brat u četnike, drugi u partizane pa ko osvoji vlast čuva onog drugog :)

9. da nije bilo onog takmičenja i autori biraju ni značku ne bih imao

mada, i naprednjaci i DSS su mi tu negde, neodlučan sam

10. Ne odustajem dok ne rasvijetlim većinu mojih omiljenih. http://vukajlija.com/ti-nisi-kao-drugi/624551 Ova mi je baš zanimljiva. Smarko?

11. nije SMarko

Gugi, mnogima su te dve opcije bliske, praktično svima osim Koštunice...

12. ma i njemu je, nego se pravi malo... kao snajka kad vidi prvi put onu stvar :)

13. ma nije, u mom selu je ozbiljno zabranio svojima da se s nama uključe u koaliciju i sad DSS po prvi put u istoriji nema odbornika u Odžacima...

14. Mene samo zanima da li mi je iko odabirao defke osim: Kurda, Agilnog i Ciklona?
    I ako nije, zašto?

BTW: Da nije Kostić ovu?

15. Konte: jeste, mnogi su ti birali.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.