Prijava

informer jedan od retkih realnih i objektivnih listova

ajde oce se upecati vise neko na ovaj majstorski trol...

"Podsetimo da je Dejan Anđus radeći na jednoj televiziji koristio svoju emisiju za reketiranje političara, članova uprava sportskih klubova i biznismena. Njega je upravo Aleksandar Rodić iskoristio kako bi otpočeo svoj tridesetjednodnevni napad na predsednika Aleksandra Vučića jer novinarstvo isto doživljavaju kao sredstvo za reketiranje, ucene i otimanje para. Televizija Pink postavlja pitanje novinarskim udruženjima NUNS-u i UNS-u koji je to posao u novinarskoj profesiji plaćen trideset hiljada evra i na koji način se dolazi do tog novca."

Pa jel u Informeru ne postoji barem jedan nedaunovac koji je mogao da pročita i prokomentariše ovo pre nego što su ga snimili i okačili na internet. Mada, ciljnoj grupi isti kurac.

Kuda ide ova zemlja? Informer, najobičniji tabloid se smatra O B J E K T I V N I M? Djeca nam gledaju Stanije i Soraje na televiziji zajedno sa roditeljima, a da li je neko čuo za Stevču i njegov korijen? Ne, jer je ovo zemlja u kojoj se talenat i inteligencija zanemaruje. Ko zadnji izađe neka ugasi svjetlo.

koriste emisiju za reketiranje politicara..uh moram da prilegnem

Evo opet se pokazalo da se jedino informer bavi istrazivackim novinarstvom, uspeli su i REKETASA ANDJUSA U AKCIJI PO NALOGU RODIĆA da snime.

sta bi bio vucicevic da nije vucica-obicna glupa nakaza.sad zivi ko lord, fufice mu puse njegov mikro penis, ima pare itd vec ga vidim kako se vesa kad vucic bude izgubio izbore

Hahahaha REKETAS DEJAN A. OTEO 650K EVRA !!!!!!

Jebes ti vlast koja se plasi andjusa jebenog

Samo, preteruju jbg. Ako se ne iskuliraju malo najebace im se narod majke majcine

ma koji narod, nema vise naroda.imaju studenti koji ce za neku god vecina da pobegne iz zemlje, mnogi radno sposobni su otisli neki su uz vlast..preovladjuju uglavnom penzioneri

Hahaha iznudio 650 000 evra do sad! Pa jebote bog!
Morao bi da budes nenormalno bogat da placas tolki reket Andjusu da te ne pljuje na jebenom KCN, a ne bi nikad mogao da budes tolko bogat jer si jebeni moron koji bi placao jebeni reket jebenom Adjusu da ga ne bi pljuvao na posranom KCN-u.

Jedino ako nije Andrej Vucic u pitanju...

ili je unajmljen ili je ucenjen sta serete

JEBO NOLOTA, POŠALJIMO ANĐUSA U VIMBLEDON

Placanje reketa 650 000e
Ucutkivanje andjusa 650e

MENI JE FASCINANTNO DA NEKO KOGA PRETUČE ĆOKI LEGENDA MOŽE DA REKETIRA NEKOG I ZA 650 DINARA

Dobro dusane ne zajebavaj da je vratio cokiju obezbedjenje bi ga otkinulo ko konja

Hoce biti emisija veceras? Ko je gost?