koje tutorijale bi želeli da vidite u Radetovoj IT radionici? ~TEMA ZA DISKUSIJU~

Počeo sam projekat na drugoj temi
http://vukajlija.com/forum/teme/59495-radetova-it-radionicaŽelim da vidim koje tutorijale bi želeli da vidite u budućnosti.

Rade, nek je sa srećom. ;-) E, pade mi na pamet ovo. Mogao bi nešto o Linuksu napisati, opisati nekoliko distrubucija, intalacije ili šta ti već pada na pamet vezano za Linuks, jer generalno je Linuks zapostavljen kod prosečnih korisnika. Dalje, možda o čuvanju i opravljanju baterija za laptopove, kapiram da je korisno, dosta ljudi ima laptopove.
Lukѕ
Rade, nek je sa srećom. ;-) E, pade mi na pamet ovo. Mogao bi nešto o Linuksu napisati, opisati nekoliko distrubucija, intalacije ili šta ti već pada na pamet, jer generalno je Linuks zapostavljen kod prosečnih korisnika.Odlična ideja, otvorio hih i youtube kanal.
ja sam rasan
Ja bi voleo da vidim nesto o fazonima na vukajliji tj. citiranje,debela slova....Biće
- S
Значи морам и овде да се упишем.
Posto nisu svi laptopovi isti, ne sklapaju se isto, i tako to.. predlazem da odradis tutorijal za kako ocistiti od prasine laptop asus U52F. Verujem da ga mnogi imaju i da ce mnogima koristiti.To je dobar prijedlog, a mogao bi napisati i za Lenovo G580, mislim da isto mnogi imaju taj laptop i da ce biti veoma korisno.