- Koji su argumenti za a koji protiv legalizacije?
- Da li može doći do promene zakona u Republici Srbiji koji se tiče legalizacija medicinske marihuane?
- Da li bi kriminal i dilovanje opojnih droga bilo u opadanju?
- Kakav bi uticaj imala na društvo?
- Da li bi pozitivno uticala na budžet Republike Srbije?- MČemu marijana kad imamo lincuru, med, beli lukac i ren.
Pa kad si bolestan onda bar da ti boles ljepše pane.
- Koji su argumenti za a koji protiv legalizacije?Za-recimo pomoglo bi meni lično zbog depresije a čuo sam da je dobra i za migrenu koju takođe imam. Naravno ljudi ne bi bili napeti do bola više.
Protiv-Njena zloupotreba tipa naduvaš se i sedneš za volan, pričam naravno napamet zašto što ja lično nisam seo za volan naduvan mada razumete šta hoću da kažem. Duvao nisam nešto preterano, možda 5 puta u životu s tim što prvi put ne računam za ozbiljno uopšte.
- Da li može doći do promene zakona u Republici Srbiji koji se tiče legalizacija medicinske marihuane?Naravno da može doći al boli ih kurac. Prezauzeti su sa reformama, pičkim materinama, pripremaju se za EU i tako to ne bi me čudilo da u kuriru osvane naslov "SRBIJA IDE KORAK NAZAD U REFORMAMA ZBOG ZAKONA O LEGALIZACIJI MARIHUANE".
Kolko smo nadrkani ne čudi me ništa.- Da li bi kriminal i dilovanje opojnih droga bilo u opadanju?Kriminal kao kriminal je tu jebi ga i nekako je uvek prisutan gde god da pogledaš tako da mislim da bi tu bilo isto. Dilovanje isto tako, nepromenjeno.
- Kakav bi uticaj imala na društvo?Naravno podeljena mišljenja i ovde. Naravno ljudi bi upirali prstom i vikali AAAAA NARKOMAN! a sa druge strane bila bi fantastično prihvaćena u društvu. Tako da je tu fifti-fifti.
- Da li bi pozitivno uticala na budžet Republike Srbije?Naravno da bi imala pozitivan uticaj, zar bi se oni uopšte zajebavali sa legalizacijom med. marihuane da na kraju nemaju računicu.
- M
menijesamodosadno, evo Pakao Juga kaže da je protiv.
- М
Trava je lek.
- М
tRAVA je leK
- M
Marihuana jeste droga, ali spada u najslabije. http://sr.wikipedia.org/wiki/Kanabis_(lek) I alkohol je toksičan u većim količinama, ma i Red Bull je štetan, piše na limenkama da nije preporučljivo da se pije više od dvije dnevno.
Mene se kod trave ne sviđaju njeni korisnici, većina njih. Isto kao i alkohol, vutra drugačija djeluje od osobe do osobe. Na mene djeluje umirujuće, kurac umirujuće, postane mi hladno, ožednjam, ukočim se, ne mogu da govorim i spava mi se, a na nekoga djeluje adrenalinski. E da, i imam trip da je sve u slow modu.Legalizovan je abortus i razni preparati za opuštanje mišića posle teretane a za opuštanje mozga ništa.
- В
PAKAO JUGA AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHHA