VUČELA SRBENDAAA!!1

1. http://blog.b92.net/text/23755/O-Mercedesovoj-investiciji-u-Srbiju/

U novembru mesecu imali smo u kabinetu PPV-a sastanak sa jednim od direktora Mercedesa u vezi sa njihovom saradnjom sa Ikarbusom. Pored PPV-a i direktora Mercedesa, sastanku su prisustvovali i nemački ambasador u Srbiji, ministar finansija, ja kao ministar privrede, Siniša Mali i par savetnika. Ono što je nedvosmisleno rečeno na tom sastanku je da Mercedes nije zainteresovan za investiranje u Srbiji. Ni za investiciju, ni za privatizaciju bilo koje firme u Srbiji, pa samim tim ni Ikarbusa ni FAP-a.

Ono što interesuje Mercedes je javno iskazana namera grada Beograda da kupi nove autobuse. Kako su Mercedesovi autobusi preskupi i ne mogu da prođu javni tender, ideja i pre rekonstrukcije Vlade je bila da Mercedes Ikarbusu umesto šasija koju je Ikarbus koristio, proda svoje šasije starije generacije sa sve motorom i prenosom, da Ikarbus nadogradi šasiju i da takav autobus bude ponuđen gradu Beogradu. Mercedes bi izvršio i kontrolu kvaliteta i autobus bi dobio Mercedesov znak.

Kratko smo pričali i o tome da je u drugoj fazi možda moguće da umesto gotove šasije, Mercedes šasiju isopruči u delovima, i da se onda šasija sklapa u FAP-u. Međutim, pošto su već bili posetili FAP, bili su prilično rezervisani oko ovoga. Takođe, nisu bili spremni da razgovaraju ni o tome da taj novi autobus preko Mercedesa nađe i neka treća tržišta. Bili su veoma jasni i po tom pitanju. Nemački jasni.

2. Jbt ovaj ima i botove za emisije. A dal stvarno ima ovoliku podrsku i moc ili su mediji sve to previse napumpali? Stvorila se atmosfera da ce da ima 50 posto.

3. Ovaj ko da se materijalizovao iz komentara na kuriru

4. Вучић постао фејсбучка замена за куце и маце и бебе. Раније видиш неку слику са куцом, мацом, бебом, одмах лупиш лајк, сама ти рука крене. Сад кад видиш неку пљувачину по Вучићу, неку смешну монтажу с њим, оде сама рука на лајк.

5. Valdemare za koga glasati
    Pitao bi te na tvojoj temi ko granjka što ima al neće dušmani dotvore!

6. За Бракуса.

7. boli njega kurac.dosao je na cvlast posle 100 godina,sada nece sici skoro.klasika,napravis od sebe idola i vladas vecno.vrhunski demagog.

8. Ne znam sto zele da predstave to kao "investiciju" Mercedesa u Srbiju. Investicija je kad das neke pare. Ne kad preprodas stare sasije koje ti stoje na stanju. Ceo posao je do jaja zarada za Mercedes i uvaljivanje starih sasija koje im bleje u Spaniji. Investiranje je nesto sasvim drugo. Inace, pre neki dan sam drzao u ruci racun za prvu sasiju. 80.000,00 evra. Durova cifra za sasiju staru 6 godina. Naravno, neko ce drknuti vrh proviziju od toga.

9. Zašto se ljudi tako oduševljavaju mercedesu pa nismo bosanci majkumu
    EDIT a nismo ni cigani

10. Poenta je da Mercedes nista ne ulaze. Samo nam uvaljuje stare sasije i grad mora da kupi te autobuse. Ne ulazu dinar. Samo iznose milione evra odavde i oslobadjaju se matorih sasija.

11. ljudi su u proseku mnogo glupi u srbiji. ima pametnih, ima glupih, ko i na svakom drugom mestu, al kad uzmes i odradis presek glupi smo kao nacija.
    i emotivno i logicki. nesnalazljivi i naivni.

12. Mislim da su ljudi vise sludjeni nego glupi. Medijsko silovanje mozga traje jako dugo.

13. Il smo glupi ko kurac stvarno, ali mislim da smo u principu nemocni kako god.

14. Да тема нема наслов мислио бих да пишете о Ким Џонг Уну.

15. Možemo samo da pljujemo. I to bez iluzije da to nešto menja. Čisto da nas ne uguši sopstvena pljuvačka.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.