Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Šta misliš o tetovažama?
Clannad
Не знам да ли исправно схваташ значење термина ``Небески народ``. Надам се да га не гледаш кроз пародију из 90тих када је све српско било злоупотребљено или тумачено на неправилан начин.
Нисам упознат ни са Деретићевим радом ни са протестантским креационистима, па не могу да дајем суд.
По мени је замисливо да неко у исто време буде православац, хомосексуалац, помало и јеретик, каткад искрени атеиста, да пије, пуши и бије. Ништа људско није немогуће.
Da li je moguće smatrati da su Srbi postojali prije univerzuma i postigli samosvjesnost još u idejnom svijetu?
- Наравно да није могуће.
JAS
Šta misliš o tetovažama?
Врло занимљива друштвена појава. Осавремењени примитивизам. Посебно су ми занимљиви трибали, додуше мало отрцани од употребе. Ако је са укусом и значењем, немам ништа против. Miami Ink сам гледао са уживањем.
Granjka, kakvo je tvoje mišljenje o Srbima iz Bosne i Hrvatske koji su u ratu izbjegli u Srbiju?
donVuk
Granjka, kakvo je tvoje mišljenje o Srbima iz Bosne i Hrvatske koji su u ratu izbjegli u Srbiju?
Несрећници. Није им адекватно помогнуто ни у току рата, ни после рата, а ни сада у миру. У Србији су углавном остали старији људи, млади су отишли у Америке, Земље Четвртог Рајха и широм света. То је још један разлог што Србија спада у једну од држава са најстаријим становништвом у свету. Било би лепо да помогну своје сународнике избегле у Србију (неки већ помажу!).
Многи су на превару натерани да узму држављанство РС и тиме укину избеглички статус. То је био предзадњи ударац на Србе. Задњи ће бити када се одрекну својих права и историје које су њихови преци градили вековима. Срамота је шта Србин Србину ради.
Jeste, sramota je. I onda takvog nesretnika jebu po šalterima u katastru. Traže im pare, da se odreknu Kosova i Krajine....
Htio bih da promijenim nik, al ne znam koji da stavim. Preporuči mi neke nazive.
koji stil oblacenja imas i da li obracas paznju na isto?
Da li mi možeš napisati listu proverenih sajtova za kupovinu patika.
http://www.sportsdirect.com/mens
evo ti ovaj, imas gomilu...al placa se dostava, samo ne znam kolko. narucivali su vec sa sajta skoro svi odavde
Грањка, оћел се Војвода вратити ил ће га убити ко и Слобу, маму им њихову?
Neki domaćinski sajt bi mi bio idealniji.
Htio bih da promijenim nik, al ne znam koji da stavim. Preporuči mi neke nazive.
Сам свој мајстор.
koji stil oblacenja imas i da li obracas paznju na isto?
Канцеларијско-пацовски стил. Мораш да изгледаш пристојно када држиш наливперо свог претходника који га је наследио од свог претходника (`бем ли га, мислим да је ово купљено за време Пашићеве Владе).
Одело не чини човека, али га наликује.
Da li mi možeš napisati listu proverenih sajtova za kupovinu patika.
Прерасти патике. Ципеле су за господу, патике за клинце.
Грањка, оћел се Војвода вратити ил ће га убити ко и Слобу, маму им њихову?
Волео бих да се врати, само да видим фацу ППВ-еа. Ништа више. Бојим се да ће га отровати у Врагу.
Koliki je ajkju prosečnog čitaoca kurira
Зашто је Св.Саво отишао у хајдуке?
Hteo bih da prestanem da budem Valsinarb, ali ne mogu. Imaš li neki savet za mene?
Kako da saznam da li je moja zgrada uknjižena? Naime, investitor tvrdi da je predao zahtev pre 6 meseci. Da li je moguće da se toliko čeka na obradu?