Prijava

Ma najbolje da je kao kod severnjaka, Vallhala, parti forever.

de ste metalci,pozdravio vas dimu borgir.kaze da ste dosadni kao i ovi sto veruju u boga.

Santana je najbolji gitarista ikada.

šatana je najbolja pevacica ikada.

Jel ima uopšte dokaz neki da je isus napravio nešto? Okvir za prozor, mogar za stolicu. Držalicu za lopatu ili člijen (mala držalica za dlijeta, turpije...) za turpiju za oštrenje lanca od motorke? Nema. Isus nije stolar. ISUS NIJE POSTOJO! ĐE ISUSOVA STOLARIJA, A PAPO???http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/120542/i/1/patrijarh.jpg

Jel ima uopšte dokaz neki da je isus napravio nešto? Okvir za prozor, mogar za stolicu. Držalicu za lopatu ili člijen (mala držalica za dlijeta, turpije...) za turpiju za oštrenje lanca od motorke? Nema. Isus nije stolar. ISUS NIJE POSTOJO! ĐE ISUSOVA STOLARIJA, A PAPO???

http://www.christfurniture.com/

To je američki Isus. Aj što nije u Palestini onog doba napravio onako lijep regal? Lako je biti Isus danas.

Samo se vi sprdajte, kad bude poč'o da vas kolje onda će biti: "Izvini Hriste, nismo hteli. Samo smo hteli da budemo kul u određenim krugovima. Verujemo mi u tebe."

Al' kita. Nije on u fazonu da prašta. Tačnije oprostio bi mnogima svašta, ali mislim da za ateiste čuva neke posebne štekove pune bola.

ateisti veruju da ne postoji bog ili bozanstva,a vole da pricaju sa onima koji u to veruju.fakticki pricaju o nepostojecoj stvari i jako se unesu u tu spiku.ne znam sta je gore,urbani fan rem-a koji filozofira kako nema nicega,taktika zbuni sagovornika.kenjaj 2 sata bez poente.ili oni krv,cast,bog i te fore.

Nije on u fazonu da prašta.

Jok i nije. On je ljubav, i zivot i milosrdje. Nije ko Vucic da gubi zivce zbog svake fore na njegov racun. Sta li bi onda radio onima sto veruju u Njega, a ne pridrzavaju se njegovih zapovesti o ljubavi, vrlini, cednosti, uzdrzavanju... Nije to toliko jednostavno.

Sanitarni je latentni klerofašista.

Jel imaš svoja četri zida?

Атеисти мисле да су уватили бога за курац.

Jel imaš svoja četri zida?

jebem se u satoru.

jebem se u satoru.

Ko Turci u narodnim pesmama. Pod cadorom u gori zelenoj.

Верници су заправо латентни педери, не смеју да помисле да немају чику који их воли и чува.