Rugobe Vukajlije

1. Zapanjujuće :) Tek sad vidim kako je izgledao kao mlad.

sad bar znaš kako ćeš verovatno da izgledaš kad omatoriš lolo

edit:
    haha
    http://hootingyard.org/wp-content/uploads/2011/08/281826_10150230784347574_90931722573_7061955_929227_n.jpg

2. sad bar znaš kako ćeš verovatno da izgledaš kad omatoriš lolo

ako omatorim... Ok, nije loše.

3. Imam 3 zuba na šaraf, obije gornje jedinice, slomio mi ih brat, a desna lijeva dvojka se odlomila dok je zubar čistio karijes.

4. Pogrešno sam nazvao temu, trebao sam stavit "Pravo lice Vukajlije".

Inače sam grđi i od Valdemara. Mogu li da tužim roditelje što su me napravili ružnog?

5. Meni je ono za levi testis rek'o još nastavnik veronauke u sedmom osnovne. xexe

6. Mogu li da tužim roditelje što su me napravili ružnog?

Ne ali država može krivično da ih goni jer si uopšte rođen.

7. Puni ste ožiljaka. Kakve ste to burne živote vodili?

8. O mom bi se mogao film napraviti :)

9. Имам пегице по носу, када угреје сунце баш се виде.

10. Да, то може да буде мана, али тема је о телесним недостацима. Моја осетљива кожа тешко подноси јача инфрацрвена зрачења. И ултраљубичаста.

11. Stvarno, dosta ljudi pominje oziljke, sto po meni i nije neki nedostatak.
    Ne secam se kada sam poslednji put videla neki oziljak koji je bas ruzan,
    tj da je narusio estetiku necijeg lika.

12. Izvini al' ovaj siroma' je bio lepotan pre nego sto je zaradio ovaj oziljak?

13. ma pusti ga, riberi je harizmatičan
    a i jeb'o je rubi, ko je od vas to uspio? :D

14. poslao bih ti ja moje slike pre i posle u PVT ali se bojim da me nećeš posmatrati istim očima :)

15. Što mori?
    I kakve su to slike bile ovde po temi pa brže bolje povučene?

16. Moj nožni palac je manji od dopalca. Kako sam saznao za to da su i grčki bogovi valjda imali taj nazovi peh, osjećam se mnogo bolje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.