Školstvo u Srbiji

1. Ukinuti istoriju... A jesi razmišljao, kad bi odjednom nestalo sve nuklearno oružje na svetu, svaku pojedinačnu A-bombu da neki dobri vanzemaljci teleportuju negde u tri lepe i da svi ostanu bez atomskih bombi? Al bi nastala klanicaaaaaaa....

2. Razmisljao sam o posljedicama, i manje vise mi je jasno sta bi bilo, ali nikako da dokucim psihologiju toga.

3. Monkeys killing monkey for a piece of land, eh.

4. Ukinuti istoriju... A jesi razmišljao, kad bi odjednom nestalo sve nuklearno oružje na svetu, svaku pojedinačnu A-bombu da neki dobri vanzemaljci teleportuju negde u tri lepe i da svi ostanu bez atomskih bombi? Al bi nastala klanicaaaaaaa....

Napravili bi nove i sakrili ih u Sjevernoj Koreji da ne mogu da ih nađu

EDIT: nego da se nadovežem. Dok god nuklearno ili bilo koje drugo oružje slične razorne moći nemaju neki suicidalni ekstremisti koji tripuju da će biti nagrađeni ako u ime Boga pobiju pola zemlje, ono će biti faktor mira.
    Isto kao kad imaš onaj meksički trougao đe trojica nišane jedan drugog... doduše sa radioaktivnom municijom.

5. Al da nema tog oružja, da ga je nemoguće napraviti, eto Rusa ponovo u Berlinu, ako ne i u Parizu i Madridu.

6. A Ameri ludi ne bi došli kao prošli put do druge strane Berlina?
    Jebi ga, danas se ratuje mnogo brže nego prije 70 godina.
    Ono za šta ti je nekada trebala cijela armija sad obavlja četa specijalaca i 2 bombardera.

7. Jes, bila bi klanica, ali kad bi Rusi svom snagom udarili na Evropu odjednom, to bi bio blickrig, nema EU taj kapacitet vojni, slabo je to. I ne bi imali Ameri posle gde da iskrcaju pešadiju. Ameri i Englezi nisu bacili A-bombe na Ruse dok su je imali samo oni zato što bi u jednom trenutku morali da bacaju bombe po Parizu, Minhenu, Rimu, koje bi zauzeli Rusi začas tenkovima. Zajebano.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Unthinkable

8. Ti misliš da bi Rusi i NATO ratovali kao Talibani u 21. vijeku?
    Ono da se rokaju bez avijacije ili bar oklopnih vozila.
    Jebi ga, NATO je po pitanju prvog a usudio bih se reći i drugog bolje opremljen, jedina prednost Rusa je pješadija naoružana sa nekim od 1452859 tipova kalašnjikova idealnog za borbu u gradskoj sredini kakvu ima Evropa.
    Uostalom Ameri imaju mnogo bolje obavještajce danas, sredilo bi se nekako da Ruse sa leđa udare Japanci i oni neprijateljski nastrojeni ekstremisti. Ne može zemlja površine Rusije da se braniti i napada u isto vrijeme ako je protivnik dobro organizovan, naročito kad imaš u obziru očajnu infrastrukturu.

9. Zaboravljaš bol u kurcu prosečnih Amera ako nisu lepo plaćeni a treba da ginu, i ruski urrrra masovni kampanjski momenat. Mislim da bi pre Ruje zauzele Evropu, posebno što bi se malo amerskih brodova i nosača prevuklo preko Atlantika? Čuo si za ŠKVAL? Osim toga, Izraela više ne bi bilo, dali bi ga Rusi Arapima da ga izedu. A šta bi bilo sa Japancima, Kinezi ih čekaju da ih napenale još od WWII.

10. Dok god nuklearno ili bilo koje drugo oružje slične razorne moći nemaju neki suicidalni ekstremisti koji tripuju da će biti nagrađeni ako u ime Boga pobiju pola zemlje, ono će biti faktor mira.

"Suicidalni ekstremista" je svaki covek kome sve dokurci u datom trenutku.

I sto pricate o ovome na ovoj temi.

11. Pa pitanje je kako će se nuklearna apokalipsa odraziti na plan i program nastave.

12. Ja treba da idem na popisivanje za vojsku. Obavezno je. Kakva demokratija, kakvi kurci, ima dideš da pucaš na Šiptare kad naprave sranje na jugu i ima dideš da pucaš na Bugare kad udare u leđa, jer to ne bi bili Bugara kad u nekom ratu ne bi udarili u leđa.
    Ne verujem da bi Rusi mogli da pobede Ameriku i NATO ako im to ne uspe u prva 3 dana rata koji su oni nenadano objavili, pošto bi bilo preteško organizovati odbranu onolike zemlje. Ameri bi se lagano iskrcali u Aziji, dok bi im Japanci i Južnokoreanci čuvali jug od Kineza. Mada bi bilo skecano zadržati milijardu Kineza kada krenu, morali bi da se iskrcaju na japanska ostrva prvo. Opet, mali žuti drže gomilu američkih finansija, tako da bi Amerima bilo teško u tom slučaju da nastave rat onim uber skupim bombana za raznošenje kartonskih skloništa...Ipak, ne verujem da bi Rusi mogli da izdrže dugo kao vladari Evrope, a čini mi se da bi se više vodio neki gerilski rat nego onaj po Ženevi...
    A što se tiče školstva, ono je mrtvo. Moja keva je profesor i čupa se za kosu svaki put kada neko pomene ovog nesposobnog ministra i ministarstvo. Sada će oformiti(ministarstvo, ne keva) neko telo koje će odlučiti koji je najbolji udžbenik. Ne, tu neće biti korupcije i ni malo neće odabrati usrani Zavodov...
    EDIT:Svaki put kada neko pomene školstvo, ja naglasim da u društvenom smeru imam fiziku 4 godine i da je moje obrazovanje svedeno na to da ja učim prirodne predmete, koji mi u životu neće trebati i koje ću zaboraviti čim dobijem ocenu, a da se provlačim iz društvenih, koji će mi trebati, pošto ću upisati prava. Srpski nisam otvorio celgo prošlog polugođa, do 3. godine sam pročitao samo Proces od lektira, a veći deo mog poznavanja istorije se zasniva na predznanju, a ne na učenju iz udžbenika. Ali to je uredu, pošto na odgovaranju iz biologije imam 50 (pedeset) A4 strana, a u životu će mi tako mnogo trebati da znam tačan proces replikacije i transkripcije DNK i RNK.

13. kada smo vec kod skolstva.mene profesor rekao da onaj ko puno prica,ne kaze mnogo.ne odnosi se ni na koga,vec ima ljudi koji bas imaju vremena da seru.konstantno.

14. A sasvim slucajno je moj kilometarski post odmah iznah :D

15. nisam ni citao pazljivo,preleteo na brzinu,nego kazem generalno.pa imo ovde mnogo vecih besdenika u prazno :)

16. Nemoj da si takav, neki uspeju da kažu mnogo više gluposti i pokažu mnogo više šupljine u postu od par redova nego ja u celih pedeset.

17. salim se malo,nemoj da si na kraj srca.