Prijava

dakle, molio bih vas da vaše nezadovoljstvo vezano za definciju
pičkovci
http://vukajlija.com/recnik/Pičkovci/31069

ispoljite samo tamo i prestanete da spamujete njene ostale definicije. Svaki komentar vezan za gorepomenutu definiciju, a na nekoj drugoj njenoj, biće obrisan, tako da bi i vama i meni bilo lakše da jednostavno obustavimo sve.

drugo:
Ako BashicS želi da joj možda obrišem definiciju pičkovci zbog negativnog skora ili nekog drugog razloga, nije mi problem to da uradim.

hvala.

Ja sam zato da se lepo podele opomene svima za vredjanje koji su vredjali...

neka ovo bude usmena opomena, sva dalja izdrkavanja rezultirace pismenom opomenom

Kakve bre opomene? Jeste vi normalni? Jesam i ja malo iznenadjen lavinom hejta ali tako bre i treba da prodje 80 % defincija na sajtu.Možda će onda ljudima doći iz dupeta u glavu.Da ima glupljih,doduše,ima....

ima mnooogo glupljih, Gvozdenovicu, oko kojih se nije podigla ni prasinkica na sajtu, a realno devojka u definiciji nije nikoga vredjala, psovala ili omalovazavala, jednostavno je istakla svoju nevinu maloumnu anegdotu oko koje se digla fama ko da je izhejtovala ceo sajt. Ja se iskreno svaki put odusevim kolicinom tolerancije na ovom sajtu i time kako se nesporazumi resavaju civilizovano (cast izuzecima), i to je jos jedan razlog sto ga i dalje posecujem. Mada, cudno mi je to kako su se svi bas na ovome urotili i to protiv devojke koja iskreno, mislim da nema nikakve sanse u raspravi protiv moderatora&ostalih autora, i zbog toga sto mi se cini da devojka nije nista lose mislila, jednostavno je definiciju pisala sa manje od pola mozga, sto je mozda bilo u trenutku, i da nije razmisljala o tome da bi neko mogao time da se uvredi. Ne branim je uopste, nego mislim da bi mogla da se malo spusti lopta.
eto mog bednog blentavog misljenja, a i prijala bi mi cokoladica!:)

živeo govornik! :)

mislim da se devojci treba samo objasniti šta i kako, počela je kako je počela, bože moj, pa nisu svi tako pametni i dubokoumni kao cenjeno drušvo odavde...

Ova def. osim što je glupa,je i ljigava nekako šta znam... Ali da sam iznenadjen i ja,jesam,ne kažem...mislim da je ljudima više pun kurac imbecilizama pa su opustili ventil na Bačićs...moje mišljenje.

U zadnje vreme, dosta se negativne energije uvuklo u Vukajliju. Skoro da ga više ne prepoznajem.

...hormona do plafona...

@ Jelena Tihi Ubica and dobra_losha_zla:

Your avatars shall be terminated, because they are fucking irritating. No offense. :) LOL

slažem se za va,a oko te definicje. jedino št sam tražio je da se ograničite na komentarisanje SAMO te definicije a ne čitavog profila devojke. nagrdite je tamo, al brate, dajte joj šansu da se iskupi na ostalim poljima. nisu joj toliko loše definicije na kraju krajeva...

udrite hejt tamo gde treba, a ne sad svuda...

Da li ste vi normalni!?Ta definicija je rekorder po broju dobijenih komentara!Ako ste je obrisali zahtevam da se nekako evidentira ta definicija ili da se vrati!

Rekordere moramo negovati

Definicija je obrisana zato što je i sam profil obrisan.

Zašto ste mi obrisali BashicS!?!?! Mnogo nade sam polagala u nju :(

E pa ako mozete nekako da vratite tu definiciju i profil na kratko i da mi tekst iz te definicije dostavite na temu REKORDERI I FENOMENI VUKAJLIJE i napisite da je imala 54 komentara.
Kad to uradite ponovo obrisite profil i definiciju ako zelite.
A sada pre nego sto izbacite definiciju koja je privukala mnogo paznje i koja ima mnogo komentara pitajte mene ili procitajte da li je rekorder ili fenomen.
Ako je za brisanje prekopirajte tekst definicije i koliko je komentara dobila.
Bachic niste trebali da brisete nego da je posaljete kod mene na razgovor!
Od sada cu ja da radim sa talentima!
:D:D:D:D:D:D:D:D