True Detective

1. AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2. kad ce da izbace na torrenttttt

3. јој сутра кад устанем у 5 ујутру и скинем да погледам па вам бацим спојлере овде јоооој

4. Aooo jadi u osmoj epizodi, šta je ono auuuu

5. Саћу да избацим торент и напишем Труе Детецтиве с01е08 и ставим порнић од Сузане Манчић онај први да се згади цео интернет.

6. hahaha ima da te kune pola planete

7. хехехе враголане

8. Maggie is contacted by Tuttle in '02. He's concerned that RC and MH are re-opening the DL case. Tuttle (cult leader) tells Maggie (cult member since childhood) to figure out a way to get RC and MH to break up and thus end the investigation. Maggie contacts Beth (member too for sure!) and sets MH up to visit that particular phone store, where Beth in instructed to seduce MH ('you want some bourbon?' How'd she know to ask THAT?Maggie tipped her off). So, now Maggie, after 'finding out' about the trist NOW has a reason to 'do' RC, therefore breaking up, successfully, the team. This theory fits too well not to be true. The Marty/Beth narrative is way too forced otherwise.

meni ovo ne pije vodu. zašto bi onda prikazali megi kako kao gleda u telefon i provaljuje da mu ova šalje fotke i počne da pizdi? to se jednostavno ne radi

9. zašto bi onda prikazali megi kako kao gleda u telefon i provaljuje da mu ova šalje fotke i počne da pizdi? to se jednostavno ne radi

Па ово је и више него очигледно. Два разлога:

Први, онај ''прави'' - гледа у телефон да буде сигурна да је ова испоштовала договор, тј. послала му фотке.

Друго - циљ је да се прикрије прави мотив, а како су кроз серију већ представили Мартија као женскароша, логично је да је Меги након прве његове преваре постала сумњичава, тако да фазон користи прилику да му прочешља кроз телефон, где ''случајно'' налази фотке. Пиздење након тога је део плана да Меги добије ''повод'' да појебе Раста (фазон, из освете - ''Аха, какве су ово фотке, опет се курваш?! Е, неш тако!''), а све у циљу да њега и Мартија разјебе, тј. њихово ''пријатељство'', након чега истрага престаје (и истрага јесте престала).

Све јасно.

Након овога (ако се испостави као тачно) се намеће и закључак да му је опростила прву превару јер су јој тако рекли да уради, како би могли да је искористе у циљу ометања истраге, уколико буде било потребно.

Та теорија је поприлично очигледна, и пошто је режисер већ рекао да не покушавају да лажно наводе на закључке и заваравају, очекујем да буде потврђена као тачна.

Све више верујем да неће решити случај у последњој епизоди. Очекујем велике ствари, можда неко од њих погине или делимично реше случај, али хапшење свих зверки које организују те окултизме - не. Можда ухвате/убију лика са ожиљцима и онда схвате да је он само врх леденог брега...
    А можда и епизода траје 3 сата и све лепо заврше :Д

10. Čak je i amerima nemoguće da gledaju bez titla.
    https://www.youtube.com/watch?v=cHWLpJRlBYA#t=116

11. хахахахах до јаја клип

12. A znao sam da je Marti zuti kralj, kako losa epizoda, razocarao sam se skroz

13. не могу нигде да нађем јебени порнић од сузане манчић да скинем

14. ahahahahah Samo napravi u muvimejkeru da se ponavlja pa bude bar 600 mb ovako se odma vidi da je fejk
    eddit ne 600 300 je dovoljno

15. а јебе ми се, ионако ће избрисати говнари

16. не могу нигде да нађем јебени порнић од сузане манчић да скине.

Nemaš u kompu?! haha koji noob drkanja!

17. си прсо брате, повраћа ми се од оне губе на лику

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.