True Detective

1. уууууу како су расцопали главу Мартију магнумом, враћо сам сцену једно 7 пута бар

2. уууууу како су расцопали главу Мартију магнумом, враћо сам сцену једно 7 пута бар

A tek kad su se konačno pojebali...

3. бановали ме на кикес торенц пре него што сам видо коментаре
    :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

4. Šta na IMDB znači ovo "Episode #1.9"?

5. tolko su ljudi srali o teorijama da mi je gotovo drago sto se zavrsilo ovako na neki nacin sirovo

6. Ал брате веће ожиљке на фаци има Борис Малагурски него овај лик јеботе, знаш кад бих се ја сетио да је он.

7. jedino i dalje ne mogu da verujem da je martijeva zena u mladosti snimila dabl penetrejsn sa onim crnjama detektivima

8. mislim kakve to uopste ima veze za dalji tok price

9. Која курчина од завршетка

10. dobar je kraj, malo me nervira onaj deo kad rast na kraj o ćerki i ćaletu priča i kao osetio je tu ljubav, i nije bilo potrebno. drago mi je da nije epski završetak i slična proseravanja, donekle rešeno, al i moto serije je nothing is ever solved, tako da tu su ostali na svome. mada je moglo biti i pesimističnije dosta, mislim da bi to bilo još bolje.
    kul mi je ono što je rast video tamo u toj 'karkosi' onu spiralnu plavičastu magmu, interesantna halucinacija... sve u svemu, do jaja

11. Све у свему курчина, једно тридесет пута боље завршетке су људи смишљали на форумима. По мени усрана је серија, после овог краја изгледа као ЦСИ њујорк

12. хахахаха ал како сте попушили курчину са теоријама

13. jedino što mi smeta je što vuče malo na hepi end

14. какав брате хепи енд кад су просули мозак Мартију магнумом

15. serija se zavrsila onako kako je trebalo da se i zavrsi. jednostavno. otkrivanjem da im je ubica jos u prvim danima bio pred nosom. obican golja koji kosi travu i jebe polusestru, a ne neki kurac palac covek iz senke senator.

16. Ima li prevoda ili još uvek jok? Mogao bih ovako, al' ne bih da gledam dvaput, jeb'o ih Teksas.

17. jel vredi ovo da se gleda?

18. Nema još prevoda verovatno večeras će izaći

19. Ceo dan zaobilazim temu da mi ne userete seriju spojlerima, i moradoh da pitam za prevod, pa ako neko ima, nek' baci link na pvt, da ne žmurim ovde dok listam do mog posta.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.