Бурек, пита и босанчероси ŠIZENIJE

1. Оригинално, пица је била јело са сиром, парадајзом и ориганом. Замисли неког Винћенца који иде около и прича "Није болан, па какош пицу са месом и печуркама, па то није пица то је нешто друго болан!"

Босанци су глупи као курац.

2. Лоло, Пеки вас закуцао реално.

Мислили сте да тек тако можете доћ у Београд и продавати нам пицабуреке, буреке са сиром и остало да би нам узели паре без последица? Е ПА НЕ МОЖЕ. Сад плацхите.

3. Замисли неког Винћенца који иде около и прича "Није болан, па какош пицу са месом и печуркама, па то није пица то је нешто друго болан!"

Da ne verujes, bas to i rade vido ja u Napulju, isti su triperi, jebo sve. AaaaaaAAAaaaaa, pa nije ti TO pica! Pica je SAMO blablablabla, i donese ti picu koja nije ni za kurac (vidim sta sam napisao bas me briga).

4. Hahahahhahahhahaha objasnio čovek. Bosanci mrš u šumu.

5. Оригинално, пица је била јело са сиром, парадајзом и ориганом

Originalno, Srbija je imala u svom sastavu Kosovo. Zamisli ti sad nekog iz Srbije koji se preserava sa "Kosovo je srce Srbije" . "Ne damo Kosovo"...

6. пеки је индолентни идиот заробљен у тијелу дванаестогодишњака. нормално је да је фрајер искомплексиран.

7. I ja sam Srbin, pa kažem da je burek samo sa mesom, a da je pita sa bilo čim sem mesa...bez obzira na način rolanja...

Pozz

8. Zamisli ti sad nekog iz Srbije koji se preserava sa "Kosovo je srce Srbije" . "Ne damo Kosovo"...

Па да, само дебилчине и ретарди тешке категорије.

9. Риха Дисидент
    пеки је индолентни идиот заробљен у тијелу дванаестогодишњака. нормално је да је фрајер искомплексиран.

Први пут у животу те видим овде, а ти ме вређаш.

Типичан Босанац.

10. Rajderu uspeo si i međedima da oližeš šupak.

11. Не плачи. Нисам ти ја ћаћа. Помијешао си ме с неким.

12. Босанци су глупи као курац.

Bosanci su SAMO izdominirali kurcem. Ovakve izjave su normalne posledica frustracije

13. Ау матори у ком сте ви хаосу.

14. 300gr bureka sjabukama,

E S SKURCEM GA JEDETE ISTO, I KAŽETE DA JE BUREK? JEDETE I SVRŠOTINU SIFILIČNIH ŠIPTARA UMOTANU U TIJESTO, PA KAŽETE BUREK?

15. Риха Дисидент
    Не плачи. Нисам ти ја ћаћа. Помијешао си ме с неким.

Каже се "помешао", не "помијешао".

Е јеси Босанац.

16. E S SKURCEM GA JEDETE ISTO, I KAŽETE DA JE BUREK? JEDETE I SVRŠOTINU SIFILIČNIH ŠIPTARA UMOTANU U TIJESTO, PA KAŽETE BUREK?

http://thechive.files.wordpress.com/2011/10/vqprv.gif

17. PA JEBEM VAM SUNCE U PIČKU! PA ZATO VAM IJEST TOMA PREDSJEDNIK! NISTE BOLJE NI ZASLUŽILI!

18. Baklava je samo s' cokoladom!

19. Душане, та слика је из Ниша, пекара је у Вождовој улици. Нисам пробао, али ми рекоше да је много бољи од бурека са месом.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.