Бурек, пита и босанчероси ŠIZENIJE

1. Каже се "помешао", не "помијешао".

Е јеси Босанац.

ИСТАНЧАН СМИСАО ЗА ХУМОР. ОДРАСТИ КУРСАЏИЈО, ОДРАСТИ.

2. PA TAKVA GADOST MOŽE SAMO PASTI NA PAMET JUŽNJAČKIM BUGARO ŠIPTARSKIM MJEŠANCIMA!

3. peki moze da mi se napusi kurca.

4. VI DA ZNATE ŠTA JE BUREK VI BI SAD IMALI KOSOVO!

5. E S SKURCEM GA JEDETE ISTO, I KAŽETE DA JE BUREK? JEDETE I SVRŠOTINU SIFILIČNIH ŠIPTARA UMOTANU U TIJESTO, PA KAŽETE BUREK?

Šta mu metneš s tim je, vrlo prosto.
    Na sličnom principu funkcioniše i religijska doktrina - svi oko mene tako rade, govore, ponašaju se => ispravno je. E kurac, treba da sam razmisliš i malo gvirneš van taraba svoje vukojebine...pa sad citat jogurtovog posta u kompletu...

6. Ne možeš ti od ovih Divigavaja čoveka napraviti pa ga jebi. :(

7. JEDUČI ONE ŠIPTARSKE IZDRKOTKE VI STE FINANSIRALI TERORIZAM I IZDAJU! VI DA MI PRIČATE O BUREK?

8. Леле ал се накотили медведи по сајту, па тога није било у моје време, него пошаљемо војводе, а после пар дана се ови на тракторима враћају хехехе.

9. Душане, та слика је из Ниша, пекара је у Вождовој улици. Нисам пробао, али ми рекоше да је много бољи од бурека са месом.

Probaj pa javi kakav je :)

10. Ratluk je samo od oraha!

11. Šta mu metneš s tim je, vrlo prosto.
    Na sličnom principu funkcioniše i religijska doktrina - svi oko mene tako rade, govore, ponašaju se => ispravno je. E kurac, treba da sam razmisliš i malo gvirneš van taraba svoje vukojebine...pa sad citat jogurtovog posta u kompletu...

Klasicno nemanje pojma. Evo, ja, ne znam zasto se zalazem, ali je burek iskljucivo smesom i punomasnim jogurtom. Juce vidjeh lik jede burek i tiska prsutu unutra, pridjem i cibanises "Decko, bacas me u agoinu tim cinom". Tmurno me pogleda.

12. ajde međedi mršte u šumu. Pre bi majmuna naučio da vozi avion nego međedu objasnio razliku između bureka i pite.

13. Šta misliš kako bi tek sad napali nekog da napiše ovakav komentar lolo
    http://vukajlija.com/dakbe/151008#comment_1705465

14. Osvestite se pre nego što izgubite i to malo teritorije.

15. pretpostavimo da je hipoteza ''burek je samo s mesom'' - istinita tj: burek= samo sa mesom.
    Šta se događa u slučaju da meso ima kožicu? Da li je to jelo i dalje burek? Onda je to burek sa kožicom pošto je meso već uključeno u naziv burek.

16. Nema više šta da se izgubi sun kosovo je već odavno izgubljeno i priznaćemo ga za par godina kad budu tražili to da bi ušli u jevropu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.