Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Бурек је са јогуртом!!!
http://www.dailymotion.com/video/xz97wo_josip-pejakovic-on-meni-nema-bosne_fun
To je taj tip ljudi što im je sve burek.
Tačno se pola njih zovu Srky, Peky, Maky, turaju donji deo trenerke u čarape, gornji u donji, voze Keeway skuter i slušaju Elitne Odrede. MATORI, NERVOZAN SAM, MATORI, BAKI SINE, MATORI, NERVOZAN SAM, MATORI, PANTERA, MATORI, BATE, ĐAFTE KURAFTE, KLADŽA, MATORI. Pojedite burek, lepo deluje. Može i sirnica. Da vidiš kako posle budeš mehk i duševan čovek. ;-)
Докле бре?
Па шта је онда бурек мајку му јебем?
Buerk je ono što se pojede, majku mu baš jebem
burek je samo dok je vruć, posle mož da ga zoveš kako hoćeš.
Smesom je burek.
Немогуће, ја јуче купио сасиром, шта су ми то дали?!1
A ima li definisano s' kojim mesom?
S SVINJSKIM!!!!!!!
Stani, sta znaci prazan burek? Jel to nesto poput vjetra, nevidljivo, a prisutno?
Meriline još bolje pitanje - kako zoveš burek kome odstraniš komponentu zvanu - meso? Jel to nesto poput vjetra, nevidljivo, a prisutno?
Dobro, mozda ce reci da je to prazna pita, naslagane tanke kore u kojima praznina odjekuje, nebitno. Sta ako udjes u pekaru i narucis rekbu, izadjes napolje, ispraznis svo meso, sta ti ostane, jel isto pito, ili spomenik ustima koji je nekad bio rekbu?
Kako Srbijanac zove tijesto koje je naslagano u drugo tijesto ?
Burek s'tijestom
A OSTROGAMI
Jeste glupi burek nije sa sirnicom.
DAŠ MI 300 GRAMA ZELJANICE, 200 GRAMA SIRNICE I OSTALO BUREKA. I NIJE ZNALA KOGA, A VEĆ SAM JOJ OBJASNIJO DA SAM IZ BOSNE KASAM REKO ZELJANICA
следећи пут кад заратите па вас затворе са свих страна осим источно и кренете да цркавате од глади има да вам шаљем хуманитарне пакете бурека на којима пише БУРЕК СА СИРОМ; БУРЕК СА МЕСОМ; ПИЦА БУРЕК; ПРАЗАН БУРЕК; БУРЕК СА ПЕЧУРКАМА итд и да вас терам да управо те речи користите кад причате о њима иначе нема ништа отога, продам усташама шта курац
МАИКА СРБИЈА СЕ СИРНИЦАМА САГИЊАТИ НЕЋЕ