Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ko je rekao da je promiskuitet i neverstvo isto?
Valdemare simplificiraj diskurzivne izlive!
Ozbiljno, šta je jedno, a šta drugo?
zavisi kakvo neverstvo...ako partner vara partnera sa jednom osobom, onda nije...
ako se jebava sa kim stigne, onda jeste
Pa šta, svaka prevara je težnja jedne osobe da ima još jednu osim one koju već ima. Ali u haremima imanje više žena nije prevara, ni promiskuitet. Kod nekih ostrvljana žene imaju više muškaraca, pa eto, ne zna se čija su deca. Zajednica. Consenžual. Samo što pitaj se ti šta je consenžual dok ti društvene norme vise nad glavom, naročito ovde. Nisam pametan. Prevara je laž, a lagati je loše. Možda sam se rasplinuo...
Šta sada, ako nisi spreman da oprostiš prebavaru znači da si i dalje zelen, da nisi dovoljno odrastao da predješ preko takvog nečeg?
Prevara mi je prilično nejasna stvar. Generalno, jebačina mi je misterija.
Ne znam šta radim na ovoj temi.
Pitanje ukusa. Ja baš ne znam šta bih radio.
Valdemare, nisi odgovorio na pitanje kako posmatraš na promiskuitet, zanima nas!
Znam šta vi radite. Otvorite temu i čekate da ženske pišu pa da drkate.
A šta je promiskuitet?
Jok, nego na tvoj brkati avatar...
Nikada se nisam našao u takvoj situaciju, tako da mogu samo da palamudim.
Благе везе немате, тек ми сада ништа није јасно, а како је тек овом јадном Томдрилу што је отворио тему, могу да замислим!
Koga nas?
Kažu da je to kad se puno jebe. E sad, izgleda da treba da se jebe puno različitih osoba. To sam čuo, ne razumijem pola pojmova, počevši od "jebe", a ono "jebe puno različitih osoba" je totalna misterija.
Ali bar je živnula tema. :)
Ja sam protiv neverstva, s tim što ne smatram neverstvom bilo šta o čemu su svi akteri obavešteni, što bi rekao Valdemar, konsenšual.
A o promiskuitetu nemam mnogo da kažem, zato sam pitala ostale, ja nisam, mada nemam ništa protiv promiskuitetnih osoba.
Nisam ja otvorio temu, nego пероксид.
Peroksid je otjelotvorenje svega što nisam.
Pa, Peroksida i mene, Valdemare.
Radi šta god hoćeš da radiš, ali ne ispod žita. Pri tom ne misleći na pšenicu, raž, kukuruz itd.
Толико сам промискуитетан да ме можете звати Псето Промискуитет.
Око преваре нисам размишљао много али капирам да је не бих опростио и то не зато што бих био повређен или са скрхканим осећањима већ би ми понос био сјебан...