U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nema A!!!
Bila je kuga na Vuki, a nije svratila ovde!!!!
Можда има нека посла.
Nemam baš neka posla 30. decembra, osim da svratim ovde. Ali vidiš kako ti lepo logično razmišljaš, za razliku od NEKIH... =)
Čitala sam neku dugačku temu na forumu.
Evo, sve tri smo ovde! Hajde sada da napravimo novogodišnji kolač od duge i osmeha!
Дај рецепАт. ;)
A ne mogu, idem sad, čitala sam Barakudinu temu za cimera pa su mi oči ispale. =)
Laku noć pa se kuckamo
I ko loše razmišlja?
Ajmo da pravimo dugu, pa onda ne mogu jer, bla, bla, bla....
Nisi ni poklon uzela:((
Можда јој се баја не допада. :)
I evo, da ne budem partipuper...
Munjo, želim ti da u novoj godini ostaneš tako smorena na avataru a energična na forumu, ne budeš šizela kad neko ne dođe na temicu, i bar jednom se zapiješ sa mnom!
Maro, da nastaviš budeš naš lokalni zajebant koga niko ne sme da dira, sečeš ljude rečima gore nego mačevima kao i sad, i sve skotove gaziš svojim damskim tabanom 41!
Jano, da vežbaš mišiće nogu šutirajuci mužjake na nezgodno mesto, a sa nama budeš fina ko sad ( Sačuvaj Bože al ajde! ) .
Zeče.......tebi jednostavno želim da poživiš dugo, ne moram mnogo da objašnjavam. =D
Peđa, da od tebe dobijamo nove bećarce svaki dan i puuuno Černobilj smajlija sa 26 usta.
Elenna, da nam svraćaš češće i upustiš se u perverzije sa gorepomenutima!
Karizma, tebi želim...ne, ne, tebE želim da upoznam, pošto nije baš da se znamo. =)
Energijo...e ko te jebe, reći ću ti kad dođeš ovde, zaboravila si nas. :P
Evo, ovo su moji novogodišnji izlivi gluposti vezani za vas koji trenutno pišete ovde ( i najiskrenije se izvinjavam ako sam nekog redovnog sektaša zaboravila, dodaću) , a sad stvarno, bez zezanja, sve najlepše vam želim svima, i još dugo da se sigramo ovde! Uz neko pivce, naravno...
E tako.
Sad te opet volim:))))))))))))))
I Maru volim al ne opet nego još odkad:))))
Marija, ja vas nikada ne bih zaboravila.
I svracam s vremena na vreme.
Ja tako se jebem, pa se zajebem, pa se zaboravim :)))
Хвала на лепим жељама.
И ја тебе Муњо волим. Ти дајеш и поклоне. :)
Maro, idem u krpice.
Budi pozdravljena od mene i Munje:))))))
Лаку ноћ. Ако не свратим сутра лепо ми се проведите за Нову Годину. А ја ћу доћи кад дођем. :)
Munjo, zelim ti da budes jos ludja u Novoj godini, da imas para i nadjes jos koju funkciju potrosacke korpe, i da budes zdrava, i promenis avatar, jer ja ne volim lila boju, inace ptica je savrsena!
Marija, tebi zelim da saznas ko me jebe, kad te vec zanima :), i da imas para, zdravlja, srece, veselja, seksa, grozdja, zita, psenice, vidim sve izgorelo ove godine.
Maro, tebi zelim da u sledecoj godini pomeris granice i raskines sa svojim limitima, da nam budes zabavna ko sto jesi, jos vise srece u braku, i decu, i unuke, i sve to tako, i naravno zdravlje, rados', veselje, pivo, pare i semenke!
Janci, tebi zelim da mali prst poraste veliki, i sve sto zele mladi i sve to, naravno, samo kvalitetno, i da polozis Sudsku i sve ostale ispite i da ti daju neke goleme pare da otputujes negde, jer sad nam se moze, nek se jebu devedesete.
Zeko, tebi zelim mnogo kupusa i sargarepe i drugih materijalnih i nematerijalnih sredstava, lubrikanata i stimulatora, i naravno zdravlja, srece i veselja!
Pedja, tebi zelim dobre zemske, za sve ostalo da se snadjes, musko si :)))
Zdravlje, pre svega i redovno dizanje :)))
Elenna, tebi zelim Pedju i njegovo zdravlje, a on ce da se pobrine za sve na dalje.
K@, tebi zelim sve sto ti i sama sebi mo da pozelis.
ako sam nekog izostavila, nek se ne ljuti, reklamacije ne primam
Fala Energy:))))
Maro, ipak sam se vratila:)))
Ko Zeka.
Dodji kad dodješ i lepo se provedi za Novu.
Najlepše se provedi bre!!!!!
Хвала Енерџи.
Још ми се не пајки. Има да ми буде супер.
Biće ti, znajući te.
Drugačije ne mere biti:))
Hvala enerzi ja tebi zelim da budes prikljucena na djerdap 1 i sledece godine i da jebes sve i da svi koje ti oces jebu tebe a da zajedno zajbete komsiluk :)))))
Ја свој комшилук зајебем кад 'оћу.
Ja svoj komsiluk zajebavam bez predumisljaja. :)
Hvala, Janci, hvala