Pogodi ko sam 4

1. Ако ти је комшилук као мој, верујем ти.

2. Лаку ноћ, девојке.

3. Kod mene je gerijatrija.
    Prosek po stanu 894 godine puta 6 stanova, to mu dodje.....
    Ne znam kolko u dodje, jebi ga.

4. gde si munjo grom te neubio:)))

5. Tu sm zeko kuga te izela:)))

Aj sad odgovor na moje pitaje da dobijem ja sad ili kad god oćete.

S obzirom da me pojedini muškarci provociraju tek tako, da li to znači da me vole ili me ne vole, ili me se plaše ili nek mi ga popuše ili šta koj moj?

Baš razmišljam šta ih to iritira u mom pisanju koje baj d vej nije njima ni upućeno, i jedino što mi pada na pamet je da su jadni mali bezmudi picopevci koji se i svoje senke plaše, i koji u svom životu ne smeju da se suprotstave jakoj osobi pa svoj jadni mali ego bilduju ovde.
    No, jedino što ne valja što ja loše kuliram provociranje, i mož svašta da bude.
    Popušiću ja neki ban, pa da ga jebem.
    Doduše, uspela sam danas da se iskpntrolira, al mi sad krivo.
    Ja se onda osećam ko čikin, naspram tih bezmudaša.
    I tako, šta ima kod vas?:))))

6. hahahahahahhahahahahahah
    budalo:))))))))))))

7. Pa vidim, neki ti nabili tenziju, pa da se malo opustiš!
    I jedan, što Marija kaže, Černobiljski smajli :))))))))))))))))))

8. nek ti ga popuše! ja mislim da bi bilo najbolje:)))))))))

9. Ја дошла на кратко само да вас поздравим и пожелим да ми се лепо проведете сутра.

Маро, кад већ иштеш одговора да ти га укратко дам. Интернет је чудо. Мо'ш се сакријеш иза монитора и претвараш да си баја. То ти је исто као са профанима у школи. Највише малтретирају они који код куће не смеју да зуцну.

Бегам. Ћао!

10. Dodjoh kuci samo da pozdravim ekipu
    veceras ja delim poklone...ne znam koliko cu sutra imati vremena
    al to cu da odradim kad se budem malko odmorila
    :budite tu veceras
    Maro ako neces dolaziti u ovoj godini vise...zelim ti sve najbolje sledecoj godini i tebi i tvojim najblizima. I da uvatimo kradljivca benzina u sledecoj godini i da ga oderemo tupim nozem i pregazivo kolima da od njega ostane hormonska fleka.
    :
    **

11. e sad ja svima vama da cestitam novu...:P
    Munjo da mi ostanes tako vesela, vrcava i pemtna i da uvek imas na lageru neki burek i cajnu da se omrsis... :)
    Enerzi sam vec pozelela ali ajde opet... Ti da mi budes jos agresivnija, da se brijes redovno i da imas seksa jos redovistije.
    Marija tebi zelim alkohola u veeelikim kolicinama, mnogo slatkih momaka i mnogo pameti.
    Eleni zelim da se ratosilj starog i nadje novog decka...I da napokon ukroti tigra i misa :)
    i najsladje za kraj...
    Dzavolice tebi zelim brda brda nezgodnih situacija iz kojih ces uvek kao pobednik da se izvuces, mnogo muskaraca koje ces becarcima da zavedes.
    Nasim momcima sto upadaju u ovu sektu zelim. Samo zdravalja kad pameti ne mogu da imaju.
    Ljubi Vas i voli vasa.
    Najlepsica
    Narcisa
    Riba bez glave.
    Jana :*
    http://rinalie.files.wordpress.com/2008/12/happy-new-year.jpg

12. lepo urađeno i rečeno Jano:)
    i ja svim devojkama želim...uspešnu 2010,puno"veselih dečaka"i dobrih ocena na fakultetima....

http://rovinjonline.net/images/galerija/galerija/IMG_5442.jpg

13. ja posle svih ovih zelja mogu reci samo
    HAPPY NEW YEAR TO ALL!!

14. Marija hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

15. ženske, da vam čestitam novogodišnje praznike, da budete lepe, srećne, pametne i pomalo luckaste:))
    i naravno, da uvek pored sebe imate dobre i vredne frajere:))

16. I sta je sad? Ne radite za novu godinu?

17. izgleda, cccc, ni kolače da posluže

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.